Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Başak ve Fener'e karşı göremedim o çatır çutur oyunları. Trabzon'a da az daha veriyorlardı gol iptal olmasa. Şumudika şovmeninden de zerre haz etmem.
Başak sinir bozucu bir takim, şampiyonluğa adım adım giden 1 ekip, normaldir. FB bin de sağı solu belli olmuyor. Astra Girgui adındaki dandik Rumen takımını şampiyon yapan winner 1 hoca Sumudica. Takımımızın başında görmek isterim Okan hocam gelene dek.

Başak sinir bozucu bir takim, şampiyonluğa adım adım giden 1 ekip, normaldir. FB bin de sağı solu belli olmuyor. Astra Girgui adındaki dandik Rumen takımını şampiyon yapan winner 1 hoca Sumudica. Takımımızın başında görmek isterim Okan hocam gelene dek.
ben istemem

Kayseri haketti dusmeyi. Gecen hafta direk rakibin olan rizeye 90da 2 gol yiyerek dustu. Ankaragucude dustu. Bari denizli ile konya yense bugun. Hic sanmiyorum ama napalim umut ediyorum

TANRI BİZİM KALMAMIZI İSTİYOR

HEYYA HEYYA HEYYA

KONYASPOR KONYASPOR
Mevlana'nın huzur dolu şehri: Konya - Turizm Haberleri

rize haftaya malatya'yı evinde yenip ligde kalacak gibi. ankara,kayseri'den sonra malatya düşer son olarak

Kayseri haketti dusmeyi. Gecen hafta direk rakibin olan rizeye 90da 2 gol yiyerek dustu. Ankaragucude dustu. Bari denizli ile konya yense bugun. Hic sanmiyorum ama napalim umut ediyorum
kayserinin ilk yarı puanı çok kötü ama prosinecki ile iyi çıkış yakaladılar.

rize maçında haklısın ama rize hiç bişey oynamadı kayseri gayet iyi oynamıştı o maçta saçma sapan 2 gol yediler 10 kişiydiler birde

mensah kırmızı

tatile çıktı puşt hiç sevmem böyle adamları

kayserinin ilk yarı puanı çok kötü ama prosinecki ile iyi çıkış yakaladılar.

rize maçında haklısın ama rize hiç bişey oynamadı kayseri gayet iyi oynamıştı o maçta saçma sapan 2 gol yediler 10 kişiydiler birde
Yav onu diyorum ikinci yari cok iyidiler ama iste ölum kalim macinda ölduler malesef. Bugun yenselerdi gene rizenin önune geciyorlardi ama gel gör ki gene firsati tepiyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt