- 1 Ağustos 2014
- 63.838
- 75.048
- 4.338
Tüh be
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sezon bize iki maçta da yenilen Konya'nın kalmasını isterim. Anadolu Selçuklu'nun başkenti lige renk katıyor. Denizli düşsün.Kayseri haketti dusmeyi. Gecen hafta direk rakibin olan rizeye 90da 2 gol yiyerek dustu. Ankaragucude dustu. Bari denizli ile konya yense bugun. Hic sanmiyorum ama napalim umut ediyorum
Ligten iki İç Anadolu ekibi gidiyor diyebilir miyiz hocam?rize haftaya malatya'yı evinde yenip ligde kalacak gibi. ankara,kayseri'den sonra malatya düşer son olarak
ewtLigten iki İç Anadolu ekibi gidiyor diyebilir miyiz hocam?
Konya ile oynanan son 4 maçta 3 beraberlik var nasıl her sene yeniyormuşuz.Her sezon bize iki maçta da yenilen Konya'nın kalmasını isterim. Anadolu Selçuklu'nun başkenti lige renk katıyor. Denizli düşsün.
Benim aklımda Aykut hocamın başında olduğu konya kalmış. 5-6 atıyorduk içerde dışarıda.Konya ile oynanan son 4 maçta 3 beraberlik var nasıl her sene yeniyormuşuz.
Ligten iki İç Anadolu ekibi gidiyor diyebilir miyiz hocam?
Bursa'nın da lige yükselmesini istiyorum aynı sebepten. En azından karakaltallarla maçları gerilimli oluyor, bizlik pek bir şey olmuyor Bursa'da.Benim aklımda Aykut hocamın başında olduğu konya kalmış. 5-6 atıyorduk içerde dışarıda.
Kim o Aytaç kara mı?40 yılın başı bizim zırto gol attı o da ofsayt
emre taşdemirKim o Aytaç kara mı?
Kayseri düşmüşken has husu kapmak lazim