Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk yarı 8 ikinci yarı 12 tam 20 dk maç uzadı 90 dk 10 kişi oynayıp acayip yoruldular 2 cezalıları var hem yoruldular hemde mucize puanı alarak morallendiler bizim maça ölüm kalım maçı olarak bakmazlar giresun zaten düşmezde olsun belli olmaz:) yani özetle yine işimize yarar gibi

Alexis perez zaten milli takima gideceğinden oynamayacaktı diğer herif de muhtemelen aynı sekilde yani bir halta yaramadı

Alexis perez zaten milli takima gideceğinden oynamayacaktı diğer herif de muhtemelen aynı sekilde yani bir halta yaramadı
Campuzano olmayacaktı fakat kritik nokta Mejia da yok defansif 6 numaraları kalmadı çok kırılgan bir orta sahaları olacak rotasyonları da o kadar iyi değil.

Hakemler kahpeliğin kitabını yazmış. Ayıptır yahu. O ads başkanı da karanlıkta kaybolur umarım.

başakşehir 3 gün önce 120 dakika oynadı, ndayismiye ve okaka yok. Selçuk İnan bu maçtan en kötü 1 puanla çıkmalı

Selçuk fb öncesi rahat dur lan. Kaleciyi değiştirmiş. Bir de üçlü oynuyor galiba

KASIMPAŞA: Erdem, Sadık, Tirpan, Donk, Ben Ouanes, Eysseric, Hajradinovic, Celina, Yasin, Fall, Bahoken

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lucas, Mahmut, Serdar, Aleksic, Berkay, Deniz, Keny

Selçuk fb öncesi rahat dur lan. Kaleciyi değiştirmiş. Bir de üçlü oynuyor galiba

KASIMPAŞA: Erdem, Sadık, Tirpan, Donk, Ben Ouanes, Eysseric, Hajradinovic, Celina, Yasin, Fall, Bahoken

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Ömer Ali, Duarte, Touba, Lucas, Mahmut, Serdar, Aleksic, Berkay, Deniz, Keny
bşk rahat kazanır

4lü i think tırpan - donk - sadık - yasin olsa gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt