- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
bu aytac yedek basladı fb macına.73de oyuna girdi.tarkan serbest yoktu,ben qouanes cezalıydı.yoruma gerek var mı daha?ortasahasız oynadılar fb macında
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ohhhhh rahatladımfbye yatan yavşak herifler
ohhhhh rahatladım
Hala bekliyoruz.Hatayın golünü bekliyoruz
özeti izlersen valencianın gol sezisini,pardon yürüye yürüye neler yaptıgını görebilirsinadamlara bak giresuna 5 atıyor, fenere karşı 3 pas bile yok böyle kahpe bunlar
26 yasında daha.gecen sene 10 gol 7 asist.şu an 9 gol 2 asisti varfigoredo 3 kişiye bacak arası attı sonra faülle durduruldu
Utamaz herifler iki 10 numarayı 8 oynattı başka kimseyi koymadı. Sol kanatta ahmet engin diye bi herif oynuyordu. Düzmece maçlar...bu aytac yedek basladı fb macına.73de oyuna girdi.tarkan serbest yoktu,ben qouanes cezalıydı.yoruma gerek var mı daha?ortasahasız oynadılar fb macında
Utamaz herifler iki 10 numarayı 8 oynattı başka kimseyi koymadı. Sol kanatta ahmet engin diye bi herif oynuyordu. Düzmece maçlar...
Utamaz herifler iki 10 numarayı 8 oynattı başka kimseyi koymadı. Sol kanatta ahmet engin diye bi herif oynuyordu. Düzmece maçlar...