Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giresun'un bugün Sivas'ı yenmesi çok iyi oldu Sivas'ın önündeki 2 maç Trabzonspor ve Antalyaspor deplasmanları bu 2 maçta en fazla 1 puan alır küme düşme hattına düşüp fenerbahçe maçına çıkacaklar şimdi yatsınlar da görelim.

Giresunspor içinse güzel bir bilgi vereyim Ankaragücü dep, Başak iç saha, İstanbulspor dep gidiyorlar eğer Ankaragücü ve İstanbulspor maçlarında puan kaybederlerse Antep ve Hatay maçları ligin sonuna doğru 6 puan alacakları için fener maçına çıkarken muhtemelen düşme hattının direk içinde olacaklar.
Bugün gördügümüz Trabzon deplasmanda hic oynamaz sanki.

Antalyaspor da ligi bitirdi gibi ama ic sahada Fener'e skandal sekilde hakem eliyle maglup olduktan sonra bir daha yenilmemisler.

Bugün gördügümüz Trabzon deplasmanda hic oynamaz sanki.

Antalyaspor da ligi bitirdi gibi ama ic sahada Fener'e skandal sekilde hakem eliyle maglup olduktan sonra bir daha yenilmemisler.
Trabzonspor bugün kötü değil aksine reaksiyon verme dönemine geçiş yapıyorlar gibi gözüktü bence galibiyete yakınlar uzun zamandır kazanamıyorlar genelde böyle olunca bir şekilde reaksiyon verecekler.

Antalyaspor ise Alanyaspor'u yenmesine rağmen halen düşme potasının çok uzağında değil Sivasspor yenerse işler değişebilir o maçı da ciddiye alırlar.

Trabzonspor bugün kötü değil aksine reaksiyon verme dönemine geçiş yapıyorlar gibi gözüktü bence galibiyete yakınlar uzun zamandır kazanamıyorlar genelde böyle olunca bir şekilde reaksiyon verecekler.

Antalyaspor ise Alanyaspor'u yenmesine rağmen halen düşme potasının çok uzağında değil Sivasspor yenerse işler değişebilir o maçı da ciddiye alırlar.
2.yarida özette Trabzon, Markovic ve Trezeugetli kanatlarla is yapmis gibi görünüyor. Teknik direktörü yokki. Yardimcilari Peres'i falan sag kanat baslatti, 2.yariyi izlemedim. Uykum geldi neredeyse.

Trabzon, Sivas ve Fener'den yine bir seyler tirtiklasin baska bir sey istemeyiz. Diger maclari kaybetseler bile olur :D

2.yarida özette Trabzon, Markovic ve Trezeugetli kanatlarla is yapmis gibi görünüyor. Teknik direktörü yokki. Yardimcilari Peres'i falan sag kanat baslatti, 2.yariyi izlemedim. Uykum geldi neredeyse.

Trabzon, Sivas ve Fener'den yine bir seyler tirtiklasin baska bir sey istemeyiz. Diger maclari kaybetseler bile olur :D
Fenerin kalan fisktüre bakınca bizim maça gelene kadar 7/7 yapması mümkün değil en iyi senaryo da hakem destekleriyle bile en fazla 5 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alırlar eğer penaltı jokerleri olmazsa muhtemelen 7 maçta 11 puan alırlar.

Fenerin kalan fisktüre bakınca bizim maça gelene kadar 7/7 yapması mümkün değil en iyi senaryo da hakem destekleriyle bile en fazla 5 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet alırlar eğer penaltı jokerleri olmazsa muhtemelen 7 maçta 11 puan alırlar.
Fener'e karsi 2 kriter var.

1-Rakibin puan almaya niyeti var mi?
2-Hakem hakkaniyetli yönetiyor mu?

Bu ikisi oldugu zaman kazanmalari neredeyse imkansiz. 1, 2'ye cok agir bastigi zaman yine galibiyet alamiyorlar. Adana Demir macindan sonra sadece Besiktas ve Ankaragücü oynadi bunlara karsi. Digerleri tek farkli skorla kaybetse bile yalandan oynadi. Kimseye yediremezler o performanslari.

Bize gelene kadar fikstürleri:

Basaksehir - Kupayi alamazsa 4.olmasi lazim Avrupa'ya gitmesi icin.
Istanbulspor - Kümede kalma mücadelesi veriyor.
Sivasspor - Kümede kalma mücadelesi veriyor.
Giresunspor - Kümede kalma mücadelesi veriyor.
Trabzonspor - Ne kadar kötü olursa olsun büyük takimdir ve Fener deplasmanlarinda iyiler.
Antalyaspor - Antalya ligi tamamlamis olur.

Antalyaspor maci disinda kagit üstünde her takimin bir hedefi olacak. Bu kadar hedefi olan takimin arasindan firesiz siyrilmalarina ihtimal vermiyorum. En uzun galibiyet serisi 5 mac bunlarin bu sene. En kötü Giresun'da puan birakmalari lazim.

Fener'e karsi 2 kriter var.

1-Rakibin puan almaya niyeti var mi?
2-Hakem hakkaniyetli yönetiyor mu?

Bu ikisi oldugu zaman kazanmalari neredeyse imkansiz. 1, 2'ye cok agir bastigi zaman yine galibiyet alamiyorlar. Adana Demir macindan sonra sadece Besiktas ve Ankaragücü oynadi bunlara karsi. Digerleri tek farkli skorla kaybetse bile yalandan oynadi. Kimseye yediremezler o performanslari.

Bize gelene kadar fikstürleri:

Basaksehir - Kupayi alamazsa 4.olmasi lazim Avrupa'ya gitmesi icin.
Istanbulspor - Kümede kalma mücadelesi veriyor.
Sivasspor - Kümede kalma mücadelesi veriyor.
Giresunspor - Kümede kalma mücadelesi veriyor.
Trabzonspor - Ne kadar kötü olursa olsun büyük takimdir ve Fener deplasmanlarinda iyiler.
Antalyaspor - Antalya ligi tamamlamis olur.

Antalyaspor maci disinda kagit üstünde her takimin bir hedefi olacak. Bu kadar hedefi olan takimin arasindan firesiz siyrilmalarina ihtimal vermiyorum. En uzun galibiyet serisi 5 mac bunlarin bu sene. En kötü Giresun'da puan birakmalari lazim.
Biz önümüzdeki 6 maçı kazanırız diye tahmin ediyorum en kötü 5 galibiyet 1 beraberlikle beraber Sivasspor maçından sonra şampiyon oluruz genelde beşiktaş deplasmanı için puan kaybı düşünen bir kesim var ama ben oradan dahi çıkabilecek futbolcu grubuna sahip olduğumuzu düşünüyorum eğer o maçtan 3 puan bize yarıyorsa bir şekilde alırız burada tek konu kalıyor hakemler fenerin maçlarını kenara koyuyorum bizim maçları adaletli yönetseler bile ligi biz kendimiz bitiririz.

Biz önümüzdeki 6 maçı kazanırız diye tahmin ediyorum en kötü 5 galibiyet 1 beraberlikle beraber Sivasspor maçından sonra şampiyon oluruz genelde beşiktaş deplasmanı için puan kaybı düşünen bir kesim var ama ben oradan dahi çıkabilecek futbolcu grubuna sahip olduğumuzu düşünüyorum eğer o maçtan 3 puan bize yarıyorsa bir şekilde alırız burada tek konu kalıyor hakemler fenerin maçlarını kenara koyuyorum bizim maçları adaletli yönetseler bile ligi biz kendimiz bitiririz.
Fener'e karşı bir şey yapmayan Alanya ve Gümrük karşısında alınacak iki galibiyet çok önemli.

Başakşehir'den sorulacak hesap var.
İstanbulspor kadro kalitesi olarak gerçekten zayıf.
Sivas'tan sorulacak hesap var.

Beşiktaş maçı derbi, onu kestirmek zor. Herkes iyi oynamaya çalışır derbileri.

Sivas 31 puanda kaldı ve hükmen galibiyeti kalmadı...İstanbul ve Giresun un 2 hükmen galibiyetleri var 33 puanları garanti şimdiden.. 2 mac sonra fb maçına kesinlikle asılmak zorundalar...Mac azıcık adil yönetilirse fb oradan çıkamaz..

Sivas 31 puanda kaldı ve hükmen galibiyeti kalmadı...İstanbul ve Giresun un 2 hükmen galibiyetleri var 33 puanları garanti şimdiden.. 2 mac sonra fb maçına kesinlikle asılmak zorundalar...Mac azıcık adil yönetilirse fb oradan çıkamaz..
Sivas çok yüksek ihtimal küme düşecek, dediğin gibi hiç hükmen maçları kalmadı ve fikstürleride aşırı zor.

Karagümrük-Ümraniye 18/04 20:30
Galatasaray-Karagümrük 23/04 19:00

Kart sınırındakiler:
Shukurov
Bertolacci
Biraschi
Baniya
Colley

-Ricci sağlam topçu ümraniye maçında cezalı, Shukurov ve Bertolacci sarı kart görürse bizim maçta anormal sıkıntı yaşarlar. Ayrıca Batuhan-Mercan-Baniya-Salih Türk oyuncuları. Baniyada sarı görürse elleri iyice sıkışacak anormal rahat bir maç geçiririz.
-Alanyaspor galibiyeti sonrası (inşallah) Karagümrüğe atılan farkla tüm gs düşmanlarına boydan gireriz, soluklarını keseriz.
Ekli dosyayı görüntüle 198459
takibe - toteme - duaya bizim maçın paralelinde devam beyler.
Shukurov
Bertolacci
Biraschi
Baniya
Colley

Kaç sarı görürlerse o kar.

Ümraniye öndeyken uzatmalarda 2 gol yemiş

fkg 2-1 ümr

Cagne’nin sarısı varmış. Gol attıktan sonra maske tak King

Ümraniye düştü artık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt