- 26 Kasım 2012
- 179.261
- 241.408
- 5.688
markoviç oynuyordu onu kesmiş zurna
abdül de yok eğer sakat değilse. garip adamları oynatmayı seven bi hoca bulmuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
markoviç oynuyordu onu kesmiş zurna
Aslında bence doğru yöntemi izlemiş orta alanı daha kalabalık tutup takım halinde rakip kaleye gitmek Trabzon açısından daha mantıklı olabilir. Diğer türlü tek hücum organizasyonları sadece kanatlar kalıyordu 3 kişiyle 8 kişiye gol atmaya çalışıyorlardı.markoviç oynuyordu onu kesmiş zurna
hadi bakalım bumutAslında bence doğru yöntemi izlemiş orta alanı daha kalabalık tutup takım halinde rakip kaleye gitmek Trabzon açısından daha mantıklı olabilir. Diğer türlü tek hücum organizasyonları kanatlar kalıyordu 3 kişiyle 8 kişiye gol atmaya çalışıyorlardı.
Ozan Can Kati değil miydi Umuthadi bakalım bumut
Umut iyi bir taktisyene benziyorhadi bakalım bumut
harbi öyleymiş. sen demesen haberim yoktu yeni üye sanıyordum.Ozan Can Kati değil miydi Umut
Eski konuların birinde alıntılardan fark ettim ben deharbi öyleymiş. sen demesen haberim yoktu yeni üye sanıyordum.
Herşeyde bukadar dikkatli misindirEski konuların birinde alıntılardan fark ettim ben de
Tetkik altında
10 cm ile ofsayt degil.
trabzonun 11i nasıl dizilmiş üstat
İstanbul Giresun maçını İstanbul alsın. Bizim İstanbul maçımız rahat olsun. Giresun da fbyi yensin. Paşa düşsün.