Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.458
- 49.851
- 3.133
Sonuçta kupon yatmadıbırak diyorum sana bu işleri işte

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sonuçta kupon yatmadıbırak diyorum sana bu işleri işte
@Berkan Yavuz bir sen ikiSonuçta kupon yatmadıKupon tuttuğuna göre devam reis yav
![]()
sebepİstanbulspor kazanmalı kazanamıyosa da berabere kalmalı..
İstanbulspor'u seviyom..
birak su kumariİstanbulspor'u seviyom..
İstanbul kazanır yada berabere şeklinde çifte şans oynamış gibi.
Onla 1 alakası yok ki kanksbirak su kumari
Onla 1 alakası yok ki kanksEskiden beridir severim.Süper Lig'e yakışan 1 ekip..
TFF 1. Lig 21/22 Play-off Finali | Bandırmaspor 1-2 İstanbulspor | MS | 2 Haziran | İstanbulspor Süper Lig’de
TFF 1.Lig 21/22 Sezonu Play-off Finali Bandırmaspor - İstanbulspor Kocaeli Stadyumu, Kocaeli 2 Haziran 2022 Perşembe 20.00www.gscimbom.com.tr
ikisinede vurup gececegiz umudum , icin rahat olsun.Ankaragücü için Kasımpaşa'nın kazanması ya da berabere kalmaları daha iyi oluyor yarında Ümraniyespor'u yenerlerse 4 puan fark olur 2 hafta sonra İstanbulspor'a +3 gelecek fakat 2 maçı kalacak Ankaragücü de bizi maçı kaybettiği an 1 puan fark ile önlerinde son 2 maça girerler. İkili averaj da Ankaragücü avantajlı olduğu için kalan 2 maçta 2 beraberlik dahi kümede tutacaktır. İstanbulspor en fazla Ümraniyespor maçını kazanabilir en son hafta Adana Demirspor maçını kazanamaz.
İçim rahat en kötü ihtimalde 4 puan da şampiyon yapar bizimkiler bugün kazanırsa Ankaragücü direk kupa maçı olduğu için rahat alırız.ikisinede vurup gececegiz umudum , icin rahat olsun.