Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ADS geçen seneden kötü bu arada Ndiaye hiç bir şeyi kalmamış. Yunus, Balotelli, Stambouli kaybı hissediliyor. Özellikle Stambouili'yi defansif olarak çok ararlar gibi.

spiker sallıyo bişeyler ndiayeyi ankaraspor almış biz 7.5 a almışız 2 katına stoke a satmışız fln. yarısı yanlış verdiği infoların

B.k gibi topçu bunu kabul edelim.
öyle olsa montpellier gs kievde şampiyonluklar yaşamaz. nicede de iyi oynadı. kievde yıllar sonra shaktardan şampiyonluk almışlardı yanlış hatırlamıyorum. kötü topçu değil sevmediğin tarzda bir futbolcu desen daha hakkaniyetli bir yorum olur

öyle olsa montpellier gs kievde şampiyonluklar yaşamaz. nicede de iyi oynadı. kievde yıllar sonra shaktardan şampiyonluk almışlardı yanlış hatırlamıyorum. kötü topçu değil sevmediğin tarzda bir futbolcu desen daha hakkaniyetli bir yorum olur
Abartıyorum çünkü anlaşılmak istiyorum-Franz kafka

osmanlıspor idi bi de biz 7.5tan fazla verdik bonuslar ıvır zıvırla. 10un üstünde olduğu ortaya çıkmıştı o dönem
9 falan diye hatırlıyorum bonuslarla da heriflerin adı öncesinde Ankaraspor değil miydi

Bir de hemen sattık ya belki bonuslar işlememiştir.

Alanyaspor geçen sene Farioli İle İstanbul Takımları'na karşı 6 Maçta 4 Galibiyet 1 Beraberlik 1 De Mağlubiyet almış..

giresun istanbulspor ile beraber en büyük düşme adayı. Berbat bir kadro

adana demirspor'u bu maç yanıltmasın

alanya yine bir sürü oyuncu kaybına rağmen takır takır oyuna devam ediyor

karagümrük hayal kırıklığı

Ligde orta takım yok neredeyse

Üstteki 6-7 takım belli
Alttaki 10 takım belli bir hava var şu an.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt