Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.519
- 36.104
- 3.638
ADS geçen seneden kötü bu arada Ndiaye hiç bir şeyi kalmamış. Yunus, Balotelli, Stambouli kaybı hissediliyor. Özellikle Stambouili'yi defansif olarak çok ararlar gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Giresun öyle net pozisyonları harcadı apachiden gol yediler yazik
son 2 şampiyonluğumuza büyük katkıları olan eski futbolcumuza bu denli nefretin sebebi nedirO takım yıkılmaya mahkumdur
Taraftara kufretmesi bir. 1 sene oynadı bence o da ilk senesi. Geri 3 yılı beni mahvetti kaptırdığı toplarlason 2 şampiyonluğumuza büyük katkıları olan eski futbolcumuza bu denli nefretin sebebi nedir
talihsiz bir post olmuşTaraftara kufretmesi bir. 1 sene oynadı bence o da ilk senesi. Geri 3 yılı beni mahvetti kaptırdığı toplarla
B.k gibi topçu bunu kabul edelim.talihsiz bir post olmuş
öyle olsa montpellier gs kievde şampiyonluklar yaşamaz. nicede de iyi oynadı. kievde yıllar sonra shaktardan şampiyonluk almışlardı yanlış hatırlamıyorum. kötü topçu değil sevmediğin tarzda bir futbolcu desen daha hakkaniyetli bir yorum olurB.k gibi topçu bunu kabul edelim.
Abartıyorum çünkü anlaşılmak istiyorum-Franz kafkaöyle olsa montpellier gs kievde şampiyonluklar yaşamaz. nicede de iyi oynadı. kievde yıllar sonra shaktardan şampiyonluk almışlardı yanlış hatırlamıyorum. kötü topçu değil sevmediğin tarzda bir futbolcu desen daha hakkaniyetli bir yorum olur
Öyle değil miydi reisspiker sallıyo bişeyler ndiayeyi ankaraspor almış biz 7.5 a almışız 2 katına stoke a satmışız fln. yarısı yanlış verdiği infoların

Öyle değil miydi reis![]()
9 falan diye hatırlıyorum bonuslarla da heriflerin adı öncesinde Ankaraspor değil miydiosmanlıspor idi bi de biz 7.5tan fazla verdik bonuslar ıvır zıvırla. 10un üstünde olduğu ortaya çıkmıştı o dönem
takımın adı değişti ya ondan demiştir ya da melih gökçek düşmanı bir spiker olabilir.osmanlıspor idi bi de biz 7.5tan fazla verdik bonuslar ıvır zıvırla. 10un üstünde olduğu ortaya çıkmıştı o dönem