- 18 Mayıs 2011
- 52.966
- 56.840
- 4.613
İstanbulspor ve Umraniyespor neden süper lige çıktı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ads'nin puan kaybedeceği bir senaryoya oynayalım derimBu maça 1/1 veya Ms 1 Ve 3,5 Alt da oynanabilir ama ben korner bahsine yöneldim kanks.Ek olarak 1 de İy 0,5 Üst kovalayacam oranı yükselsin de öyle oynarım ben![]()
Kgvar oyna çık polemiğe bile girme derimBu maça 1/1 veya Ms 1 Ve 3,5 Alt da oynanabilir ama ben korner bahsine yöneldim kanks.Ek olarak 1 de İy 0,5 Üst kovalayacam oranı yükselsin de öyle oynarım ben![]()
2-1 istanbul galibiyeti süpriz olmazads'nin puan kaybedeceği bir senaryoya oynayalım derim
Çıkmaya hak kazandıkları içinİstanbulspor ve Umraniyespor neden süper lige çıktı
Çıkmaya hak kazandıkları için
@Göktuğ Demirbağ Ne diyo bu kirve yavads'nin puan kaybedeceği bir senaryoya oynayalım derim
Derbiye gel üstadhankısını izliyelim acaba
@Vasfi Vural @Murat Durmaz ts ilk yarı atar
Antalya maçı ertelenmişti yaBjk 15 maç yaptı diyor. Bunlar'ın neden bir maçı eksik? Yoksa uygulamamı yanlış?
Öyle bir mevzu olmuştu degil mi hayin saldırıdan ötürü, evet şimdi hatırladım. Teşekürler adminim.Antalya maçı ertelenmişti ya
Taksimde patlamanın olduğu günkü Antalya maçları (Bizim başağa 7 attığımız hafta) ertelendi o yüzden eksik.Bjk 15 maç yaptı diyor. Bunlar'ın neden bir maçı eksik? Yoksa uygulamamı yanlış?