Volkan Aslan
Aslan Üye
- 29 Haziran 2009
- 8.661
- 9.027
- 2.538
Yeni lider Adana Demir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ImmmYeni lider Adana Demir
Asso iyi atmış.
Luyindama'yı alabilirlerdi. Hem takımdakileri de tanıyor. Uyum sıkıntısı yaşamazdı.adana demir'in en büyük sıkıntısı bence stoper. Tayyip gitti, rakitsky-samet ikilisi baya ağır kalıyor. Ts maçında da bu maçta da sürekli arkaya adam kaçırdılar
devre arası oraya hızlı birini almaları lazım
icardi için şans olacak. Semih güler diye normalde 4.stoper olan oyuncu oynayacak. İlk 11 başlarsa samet-semih ikilisini oyun bilgisiyle alt edebilir
Nasıl icardi için son şans olacak orasını anlamadım .sadana demir'in en büyük sıkıntısı bence stoper. Tayyip gitti, rakitsky-samet ikilisi baya ağır kalıyor. Ts maçında da bu maçta da sürekli arkaya adam kaçırdılar
icardi için şans olacak. Semih güler diye normalde 4.stoper olan oyuncu oynayacak. İlk 11 başlarsa samet-semih ikilisini oyun bilgisiyle alt edebilir
Simon Deli yok muydu bunlarda? Ben mi yanlış biliyorum yoksa?adana demir'in en büyük sıkıntısı bence stoper. Tayyip gitti, rakitsky-samet ikilisi baya ağır kalıyor. Ts maçında da bu maçta da sürekli arkaya adam kaçırdılar
Olurmu yahu Icardi 7 haftadır gol atamıyo yaNasıl icardi için son şans olacak orasını anlamadım .s
Nasıl icardi için son şans olacak orasını anlamadım .s
Simon Deli yok muydu bunlarda? Ben mi yanlış biliyorum yoksa?
beridzeye ne diyorsun? 6 maç 3 golank 2-0 svs
iyi topcu begeniyorum , Ankaragucunun scoutlarini da begeniyorumberidzeye ne diyorsun? 6 maç 3 gol
87 şampiyonluğumuzda yolumuza taş koymaya çalışan biriAvci ne yav? Futbolculuk kariyeri mi var?