Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Karagümrük kırmızı kart görebilir..
gs'yi soydu diyebilir miyiz?Sofiane Feghouli oyunda..
Onu o sözleşmeyi veren yöneticiye soracaksın reisgs'yi soydu diyebilir miyiz?
felsefi ve ahlaki olarak yanlışOnu o sözleşmeyi veren yöneticiye soracaksın reisAdam silah zoruyla almadı o paraları
![]()
Yakın bi arkadaşımdan alışmıştım tik mıdır nedir bilemem lama gibi tükürüyordum. Bi kizla ilk defa buluşacagım. Ulan bi tükürelim dedik bi tükürdüm laps gömleğe kızda karsimdaymış rezil olduk tabi o gün tükürmeyi bıraktım.istanbulsporlu futbolcu yere tüküreyim derken formaya tükürdü
ama mesleğini layığyla yapıp aldığı parayı haketmesi lazım bence futbolcuların. diğer mesleklerde bu durum dikkate alınıyor ama topçulara yatmak nedense mübah görülüyor.Onu o sözleşmeyi veren yöneticiye soracaksın reisAdam silah zoruyla almadı o paraları
![]()
Orası öyle de reis aldığı maaş fazla kısmına öyle dedim ben.Adama bu kadar para teklif edipte adamın daha az istemesini beklemek yanlış olur yavama mesleğini layığyla yapıp aldığı parayı haketmesi lazım bence futbolcuların. diğer mesleklerde bu durum dikkate alınıyor ama topçulara yatmak nedense mübah görülüyor.
iyi halt yedin schiBiraschi kırmızı card