Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ohoho

🟨 Ligin 31. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor'da Fenerbahçe maçı öncesi 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

•Max Gradel
•Charilaos Charisis
•Caner Osmanpaşa
•Ziya Erdal
•Fredrik Ulvestad
•Hakan Arslan
•Erdoğan Yeşilyurt
Ziya yok yanlış bilgi. 6 oyuncuları kart sınırında. Bunu yazmak için girmiştim senin yoruma denk geldim. En az 4 tanesi cezalı duruma düşer gibi bizim maçlar öncesi tüm takımlar sarı kart temizliği yapıyor. Aşırı derecede iğrenç bir sezon geçiyor

Giresun yensin de İstanbul bugün tedirgin olsun derim
Olabilir aslında Giresunspor'un erteleme maçlarının son hafta olması iyi oldu bugün Başakşehir kazanırsa İstanbulspor içinde fırsat olmaz mı 1 puanın da değerini bilebilirler. İşin başka boyutu da Başakşehir de bizim maç öncesi hoca değiştirme imkanı olabilir. Kararsız kaldım.

Ohoho

🟨 Ligin 31. haftasında Antalyaspor ile karşılaşacak olan Sivasspor'da Fenerbahçe maçı öncesi 7 oyuncu sarı kart ceza sınırında bulunuyor.

•Max Gradel
•Charilaos Charisis
•Caner Osmanpaşa
•Ziya Erdal
•Fredrik Ulvestad
•Hakan Arslan
•Erdoğan Yeşilyurt
Maçı Abdülkadir Bitigen yönetiyormuş 4-5 sarı kart ortalaması var bu isimlerden 1 veya 2'si cezalı duruma düşebilir Antalyaspor maçı ne kadar erken koparırsa o kadar iyi olacak.

Berabere bitsin Antalya da hatta kalsın fb ile maçı var.
Antalya'nın oralarda uzun kalacağını pek sanmıyorum geçmişten bu yana kadıköy de feneri en zorlayan ekiplerin başında geliyorlar 2 tane uzun seriyi bozmuşlardı iyi kadroları var belki rahat oynamaları avantaj sağlar.

fbnin giresn maçına da 3 yazalım rızaya kaldık

Herkes Fenerin Giresun maci icin puan kaybi diyor ama en az 3 atar fb.

Küme düşen İstanbul yada Giresundan biri olur. Tek şansları Hatay Antep den 6 puan alacak olması.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt