Umut Şimşek
Büyük Kaptan
- 21 Haziran 2012
- 25.427
- 21.309
- 2.098
Kaleci sattı direkfbye maç satmadılar mı demeye getiriyorsun bumut.
Ancak gerisi cacık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaleci sattı direkfbye maç satmadılar mı demeye getiriyorsun bumut.
Hele o 3. Gol. 10 kişi kaldilar diye apar topar yedi golü bir kaza olmasın diyeKaleci sattı direk
Ancak gerisi cacık
Finalin öncesinde evleniyolar..Bunu hiç izlemedim , finalde evleniyorlar mı bari ?
Sen böyle dediysen ben de şüpheye düştüm ama şimdiHahahahahaha sivas mi potada olur yapma ugur puan tablosuna baktin mi
Sivas’a 2 tane yedirdim tebrikleri alayım.Sivas atacak sanki 1 tane.
avrupada şu pozisyonu canlı canlı izlemesine rağmen sarı veren hakem bir daha asla görev alamazdı.
Giresun'a attır diyecem de herifler 30 şut çekiyor gol atamiyor. Bajic kazmasi yerine doğru dürüst forvet olsa Giresun dusmezdiSivas’a 2 tane yedirdim tebrikleri alayım.
Bajic aslında tam bizim ligin Anadolu takımı topçusu.Giresun'a attır diyecem de herifler 30 şut çekiyor gol atamiyor. Bajic kazmasi yerine doğru dürüst forvet olsa Giresun dusmezdi
Hiç beğenmiyom o herifi. İnşallah bugün iyi birşey yapar.Bajic aslında tam bizim ligin Anadolu takımı topçusu.
Efsane resim.Hahahahahaha sivas mi potada olur yapma ugur puan tablosuna baktin mi