Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sivasspor konusunda da bir bilgi vereyim Yatabare en az 3 maç ceza alır bizim maçta olmayacak haftaya Kasımpaşa ile çok kritik bir maça çıkıyorlar sert maç olur 8 tane oyuncuları sarı kart sınırında bu gergin maçta en azından 3-4 tanesi sarı görecek ve cezalı duruma düşecektir.

giresun ve istanbulun hükmen galibiyetleri ile ligin altı çok karışacak

kasımpaşa sivas antalya ankaragücü hala tehlikeli hattalar

özellikle paşa ve sivasın durumu çok sıkıntılı görünüyor

giresun trabzonu hoplatırsa ligde kalma şansı yüksek

Sivassporda sınırda bir ordu adam var paşa maçınd en kritikleri kart görür inşallah.

Gradel
Erdoğan
Çiftçi
Ulvestad
Hakan
Charisis
Goutas

Şu adamlar toplu bi kart görse kaç atarız acaba

Icimden bir ses Giresun ve Istanbul dusmeyecek diyor.
Sivas - Kasimpasa macinda kim maglup olursa, Antalya, Ankara'dan birisi dusecek. Tabi fiksturu bilmiyorum ama Giresun 4 puan daha alir gibi.

önümüzdeki hafta

sivas-kasimpasa: berabere bitmeli, keske ikisi de puan almasa
alanya-konya: bizi ilgilendirmiyor ama alanya ligi bitirmis rakibini yenip fisi ceker
basaksehir-ümraniye: bizi ilgilendirmiyor ama basaksehir alacaktir
ankaragücü-antalya: ankaragücü net almali
karagümrük-adana: bizi ilgilendirmiyor ama bol gollü gecer gibi duruyor

önümüzdeki hafta

sivas-kasimpasa: berabere bitmeli, keske ikisi de puan almasa
alanya-konya: bizi ilgilendirmiyor ama alanya ligi bitirmis rakibini yenip fisi ceker
basaksehir-ümraniye: bizi ilgilendirmiyor ama basaksehir alacaktir
ankaragücü-antalya: ankaragücü net almali
karagümrük-adana: bizi ilgilendirmiyor ama bol gollü gecer gibi duruyor
Sivas-Kasımpaşa maçını Sivasspor kazanmalı kazanırken sert maç geçirip 4-5 sarı kartla oyuncuları cezalı duruma düşmeli

Alanyaspor-Konyaspor maçını Konyaspor kazanmalı Alanya'nın Kasımpaşa maçı var o maça rahat çıkmamaları lazım o zaman Kasımpaşa'nın düşme ihtimali epey güçlenmeye başlar.

Ankaragücü-Antalyaspor / Ümraniyespor-Ankaragücü bu 2 maçtan Ankaragücü toplam 4 puan almalı en kötü ihtimal 3 puan alması gerekiyor ki sonrasında kupa maçlarına odaklansınlar.

Sivas-Kasımpaşa maçını Sivasspor kazanmalı kazanırken sert maç geçirip 4-5 sarı kartla oyuncuları cezalı duruma düşmeli

Alanyaspor-Konyaspor maçını Konyaspor kazanmalı Alanya'nın Kasımpaşa maçı var o maça rahat çıkmamaları lazım o zaman Kasımpaşa'nın düşme ihtimali epey güçlenmeye başlar.

Ankaragücü-Antalyaspor / Ümraniyespor-Ankaragücü bu 2 maçtan Ankaragücü toplam 4 puan almalı en kötü ihtimal 3 puan alması gerekiyor ki sonrasında kupa maçlarına odaklansınlar.

Sivas - Kasimpasa macinda kim maglup olursa, Antalya, Ankara'dan birisi dusecek. Tabi fiksturu bilmiyorum ama Giresun 4 puan daha alir gibi.
Antalyaspor'un düşeceğini sanmıyorum 1 tane Hatayspor maçları var 39 puandalar Başakşehir maçları kupa haftasına denk geliyor muhtemelen Başakşehir rotasyon yapar o maçı Antalya kazanır 42 olur. Ümraniyespor düştü Kasımpaşa-Giresunspor-Alanyaspor bunlardan biri düşecek muhtemelen Kasımpaşa olur devlet desteğinin de kesilmesine az kaldı seçimlerden sonra bir anda bodoslama aşağıya gidebilirler.

Kasımpaşa-Giresunspor kapışır Sivasspor eğer Kasımpaşa'yı yenemezse bir anda işler terse döner Sivasspor da düşebilir. Diğerleri bir şekilde kurtarır.

Antalyaspor(39 puan): 39 + 3 puan = 42 puan(fener maçı hariç)
Ankaragücü(d): 0 puan
Başakşehir(i): 3 puan
Fenerbahçe(d): ? puan
Hatayspor(i):
Giresunspor(d): 0 puan

İstanbulspor(38 puan): 38 + 4 = 42 puan
Galatasaray(i): 0 puan
Kasımpaşa(d): 1 puan
Adana Demirspor(i): 0 puan
Antep(d):
Ümraniyespor(i): 3 puan

Alanyaspor(38 puan): 38 + 4 = 42 puan
Konyaspor(i): 1 puan
Kayserispor(d): 0 puan
Kasımpaşa(i): 3 puan
Trabzonspor(d): 0 puan

Sivasspor(37 puan): 37 + 4 = 41 puan
Kasımpaşa(i): 3 puan
Galatasaray(d): 0 puan
Konyaspor(i): 1 puan
Kayserispor(d): 0 puan

Ankaragücü(35 puan): 35 + 7 = 42 puan
Antalyaspor(i): 3 puan
Ümraniyespor(d): 3 puan
Galatasaray(i): 0 puan
Kayserispor(d): 1 puan
Adana Demirspor(i): 0 puan

Kasımpaşa(34 puan): 34 + 4 puan = 38 puan(beşiktaş maçı hariç)
Sivasspor(d): 0 puan
İstanbulspor(i): 1 puan
Alanyaspor(d): 0 puan
Beşiktaş(i): ? puan
Karagümrük(d): 3 puan

Giresunspor(34 puan): 34 + 6 = 40 puan(trabzon maçı hariç)
Hatay(i):
Antep(d):

Trabzonspor(i): ?
Ümraniyespor(d): 3 puan
Antalyaspor(i): 3 puan

Son düzenleme:

Antalya mi ? Antalya dusmez. A.Gucu de bence dusmez tek sorun bizim maca kadar alacaklari puan(lar)a bakar. Istanbul-Pasa-Giresun ve Sivas arasindan 1'i dusecek. Benim adayim K.Pasa, plase puantaj olarak Giresun istemesemde.. Umraniye, bence dustu ama bir hafta daha beklemekte fayda var net resim icin.

Antalyaspor'un düşeceğini sanmıyorum 1 tane Hatayspor maçları var 39 puandalar Başakşehir maçları kupa haftasına denk geliyor muhtemelen Başakşehir rotasyon yapar o maçı Antalya kazanır 42 olur. Ümraniyespor düştü Kasımpaşa-Giresunspor-Alanyaspor bunlardan biri düşecek muhtemelen Kasımpaşa olur devlet desteğinin de kesilmesine az kaldı seçimlerden sonra bir anda bodoslama aşağıya gidebilirler.
O zaman Antalya'ya sadece 3 puan da yeter gibi. Sivas Kasimpasa maci bol kavgali olursa yenilen kaldiramaz gibi. Sivas yenilirse sonra bize geliyor + kupa maci derken sonraki 3 mactan 1 puan alirlar gibi

O zaman Antalya'ya sadece 3 puan da yeter gibi. Sivas Kasimpasa maci bol kavgali olursa yenilen kaldiramaz gibi. Sivas yenilirse sonra bize geliyor + kupa maci derken sonraki 3 mactan 1 puan alirlar gibi
Biz gene Kasımpaşa'yı düşürelim Sivas gene arada sırada fenerden puan alıyor kasımpaşa her sene 6 puan hediye ediyor.

Antalya mi ? Antalya dusmez. A.Gucu de bence dusmez tek sorun bizim maca kadar alacaklari puan(lar)a bakar. Istanbul-Pasa-Giresun ve Sivas arasindan 1'i dusecek. Benim adayim K.Pasa, plase puantaj olarak Giresun istemesemde.. Umraniye, bence dustu ama bir hafta daha beklemekte fayda var net resim icin.
Giresun 34 puanda. Trabzon ve Umraniye'yi yenseler 6 puan kurtarir bence. Insallah dusmezler

istanbul iyi yırttı potadan. Kasımpaşa riskli durumda ama ben nedense kalacak gibi görüyorum. En sıkıntılı hala giresun

sivas-paşa maçı bazı şeyleri belli eder

yine 4 takım düşmeliydi #İ says ya da 3

Bu hafta Sivasspor Kasımpaşa'yı yenerse muhtemelen bizim maçta rotasyon yapma ihtimalleri var kupaya asılacaklarını söyledi. Normalde tam tersi olurdu kupayı salıp bizim maça asılırlardı. :asd:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt