- 23 Temmuz 2011
- 74.703
- 49.942
- 4.693
Haftada 4 ya da 5 maç 1/2 2/2 gelir. Bultenden tahminimi yaparim. Yani her hafta 4 ya da 5 mac boyle oynarim. Tavsiye ederim canım1/2 denemediğin herhangi 1 maç var mı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftada 4 ya da 5 maç 1/2 2/2 gelir. Bultenden tahminimi yaparim. Yani her hafta 4 ya da 5 mac boyle oynarim. Tavsiye ederim canım1/2 denemediğin herhangi 1 maç var mı
İsmini Murat Durdu olarak revize edelim derim.Bu maçta da gol tahmini yapalım Dk 16'da Berkay Özcan golü atar..
Haftada 4 ya da 5 maç 1/2 2/2 gelir. Bultenden tahminimi yaparim. Yani her hafta 4 ya da 5 mac boyle oynarim. Tavsiye ederim canım
Ebene atlayanı tercih ederimİsmini Murat Durdu olarak revize edelim derim.
Sivas düsse de Mehmod rahatlasasivas bizden sonra evde konya ve kayseriye karsi oynuyacak
Çok ayıp Raporladım her an durabilirsinEbene atlayanı tercih ederim![]()
kasimpasa ve sivasin dusmesi beni son derece memnum ederSivas düsse de Mehmod rahatlasa
Ağzı pis bunun onaylamiyorum kendisiniÇok ayıp Raporladım her an durabilirsin![]()
Önceliğim rızaya rağmen Kasımpaşa. Her sene banko 6 puan fenere veriyorkasimpasa ve sivasin dusmesi beni son derece memnum eder