Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu pozisyonu gene anlayabiliyorum yerdeyken yapsa penaltı vermem ama havadayken rakibin hiçbir şekilde topla amacı yok üstüne havadayken eliyle ittirip dengesini bozuyor hadi bu %51/49 diyelim verilse de olur verilmese de olur ama Ankaragücü maçında İrfancan'a verilen penaltıyı hiçbir zaman anlayamayacağım ayakları yerde kendini öne bıraktı hakem koşarak penaltı çaldı.
bence ikiside penalti ile alakasi yok , futbol bu ya biraz temas olmali.

bence ikiside penalti ile alakasi yok , futbol bu ya biraz temas olmali.
Temas olayına sonuna kadar katılıyorum hatta Giresunspor - fener maçında son dakikalarda pedro itildi diye penaltı verilmedi yangın yapıyorlardı o pozisyona vermezdim ikisi de havada mücadele ediyor bir şekilde topla oynamak istiyor ikisi de topa bakıyor temaslı oynuyorlar. Ama burada bence oyuncunun topla alakası yok rakibin havaya çıkış arkasından kol hareketi de gösteriyor ki direk rakibi itiyor. Beni arada bırakan kol hareketi oldu sabit durmayıp rakibi ittirmeye yönelik hamle yapıyor ikisi havada olsa vermem ya da ikisi yerde olsa vermem buna da %51 diyorum %100 de diyemem. :asd:

fat-cat-epic-fail-jump-9t43ik1b62hdkoiw.gif

Temas olayına sonuna kadar katılıyorum hatta Giresunspor - fener maçında son dakikalarda pedro itildi diye penaltı verilmedi yangın yapıyorlardı o pozisyona vermezdim ikisi de havada mücadele ediyor bir şekilde topla oynamak istiyor ikisi de topa bakıyor temaslı oynuyorlar. Ama burada bence oyuncunun topla alakası yok rakibin havaya çıkış anında kol hareketi de gösteriyor ki direk rakibi itiyor ben %51 penaltıya yakın diyorum ama %49 da boşluk bırakıyorum. Beni arada bırakan kol hareketi oldu sabit durmayıp rakibi ittirmeye yönelik hamle yapıyor. :asd:
yok yav tekrar bakmani tavsiye ederim umutcugum , yuzde 1 bile penalti degil bence

yok yav tekrar bakmani tavsiye ederim umutcugum , yuzde 1 bile penalti degil bence
Zaten 10 üzerinden değerlendirsem 1'lik penaltı basit çalınmış ama hiç müdahale yok da diyemem. Bu penaltı konusunda Alanyaspor maçında Boey pozisyonu gibi ya da dün bizim Rashica pozisyonunda olduğu gibi dışarı bile gitse temas anında yorum olarak penaltı değil dense de kurala göre penaltı olayının artması lazım biraz daha kurallara bağlamak lazım.

@Umut Işık pozisyonu değerlendiriyor :asd:

big-lebowski-gif.gif
Ahahahahahaha her ligde skandal penaltı veriyorlar televizyon da ya da sosyal medya da bizim Karagümrük maçında penaltı pozisyonuna öyle penaltı mı olur diyorlardı MHK sorumlusu Hugh Dallas Bein Sports'da çıkıp çok net penaltı dedi. Bu penaltı işine umarım otomatik sistem gelir yarı otomatik VAR sistemi gibi o karar versin tüm verileri toplasın analiz etsin yapay zeka karar versin. Ofsayt da böyle çok karmaşık hal aldı seneye iyi ki ülkeye yarı otomatik VAR sistemi geliyor en azından bunu akıl edebildiler.

Ahahahahahaha her ligde skandal penaltı veriyorlar televizyon da ya da sosyal medya da bizim Karagümrük maçında penaltı pozisyonuna öyle penaltı mı olur diyorlardı MHK sorumlusu Hugh Dallas Bein Sports'da çıkıp çok net penaltı dedi. Bu penaltı işine umarım otomatik sistem gelir yarı otomatik VAR sistemi gibi o karar versin tüm verileri toplasın analiz etsin yapay zeka karar versin. Ofsayt da böyle çok karmaşık hal aldı seneye iyi ki ülkeye yarı otomatik VAR sistemi geliyor en azından bunu akıl edebildiler.
EPL tarafında da neler neler oluyor, hayret ediyorum bazen. Umarım daha belirgin çizilir bu penaltı, elle oynama mevzuları. Gerçi bizim yapay zeka hakem atamalarını görünce yapayın da yapayını görebiliriz burada 😄

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt