- 26 Kasım 2012
- 179.238
- 241.373
- 5.688
b.han zıçmağı sürdürüyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ya bu Trabzonspor'un birkac Facebook fan sayfasini gordum. Cogunlugu Fener'e yenilelim diyordu, Galatasaray olacagina Fener sampiyon olsun istiyorlardi. Asil dusman Galatasaray, Fener degil diyorlar. Gozlerime inanamadim. Hala o 2-1 yendigimiz, Selcugun penalti kullandigi, 7 kisi kaldiklari maci unutmamislar. 2011 sampiyonlugu yerine bunu konusuyorlar.Gecen hafta Nerdeydiniz lan![]()
![]()
3-5-1-1 oynatıyorlardı fener maçında deneme tahtası yaptılar Trezeguet yedek Visca sağ bek Larsen sol bek Eren stoperdi fenerliler derbi aldık diye seviniyorlar düzgün kadro çıksaydı o gün fener kazanamazdı. Elleriyle maçı kendileri verdiler.Gecen hafta Nerdeydiniz lan![]()
![]()
ilk yarida bile yarim yamalak 2 pozisyon buldular, az kalsin sansa bala gol atiyorlardi. düzgün kadro olsa 1 puan garantiydi.3-5-1-1 oynatıyorlardı fener maçında deneme tahtası yaptılar Trezeguet yedek Visca sağ bek Larsen sol bek Eren stoperdi fenerliler derbi aldık diye seviniyorlar düzgün kadro çıksaydı o gün fener kazanamazdı. Elleriyle maçı kendileri verdiler.
Düşme hattını konuşamadık ama 4 takım kaldı. Bugün Giresunspor maçındaki sonuçtan sonra Alanyaspor, Kasımpaşa ve Antalyaspor küme düşme tehlikesinden kurtuldular.
Sivasspor 35 maç 40 puan
Ankaragücü 34 maç 39 puan
İstanbulspor 35 maç 38 puan
Giresunspor 34 maç 34 puan
Bugün Trabzonspor'a karşı hiçbir varlık göstermemişler özete baktım Trabzon çok iyi futbol oynamış. Kendilerinden razıyız fenerden 5 puan çaldılar.Konuşacak birşey kalmadı ki Giresun gitti %90
nası bizde 34 puan var 31 deilmiydişimdide Giresun Trabzon maçı başlıyor kaybedersek 1. lig
35. haftadan 3 puan eklendi ya size, Hatay ve Gaziantep maclarindan dolayinası bizde 34 puan var 31 deilmiydi
ümraniyeye yenildik %100 çokta umrumda deil35. haftadan 3 puan eklendi ya size, Hatay ve Gaziantep maclarindan dolayi