19:15'de oynanayan iki maçıda Gümrük-AGücü maçı ağırlıklı olmak üzere izledim.
Samsun 3'lü savunma düzeni ve bu stoperlerde ısrar ederse maç kazanması güç bir takım haline gelir. Yunus Emre Çift gibi müthiş gelecek vaadeden sol stoperleri varken bu Van Drongelen'i hangi akla hizmet bulup alıp gelmişler şaşırtıcı.
Kayseri ise kondisyon olarak lige iyi giriş yapmış durumda, fizik olarak oynadıkları 3 maçtada rakiplerle iyi çarpıştılar ama transfer tahtalarını açamazlarsa 38 maçlık maratonda aynı 11 ile devam etmeleri mümkün değil.
Gümrük takımına gelecek olursak asla küme düşme tehlikesi yaşayacaklarını düşünmüyorum, bayağı kaliteli ayakları var bilhassa Mendes ile Lasagna hemen ilk maçlarında kalite koydular ortaya. Kalecide müthişti daha önce Beşiktaş maçındada beğenmiştim. Stoperler ile bekler oturaklı Veseli kalan bir bek Levent ise giden bu da dengeyi sağlıyor ama hücuma bir tane daha baba adam almaları şart bilhassa sağ öne bu durumda ilk 10. sıra civarında takılırlar.
Ankaragücü ise Tolu'dan kurtulması halinde ilk 5 adayı olur, kadro gayet iyi ve derin. Tolu ile bile ilk 8'de yer bulurlar kendilerine bir tek stoperdeki kel arkadaş Mujakic olmalı çok hata yapıyor belki bir stoper alabilirler.