- 26 Ocak 2021
- 40.979
- 40.235
- 3.078
Ankaraya basılmıs
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
her ne kadar takımlar kalitesiz olsa bile artık tüm ekipler belli bir fiziksel kapasite ve form durumuna ulaşacağı için maçlar daha zorlu geçecektir diye düşünüyorum bu sebeple İcardi'nin bi an önce toparlaması çok önemli zorlu maçlarda bu performansla puan kaybı kaçınılmazAdana Demirspor, Rizespor, Antalyaspor, Kasımpaşa bunlar düşme potasında 2 adım uzakta bunlar muhtemelen kurtardı diyebiliriz.
Sivasspor, Ankaragücü, Alanyaspor, Hatayspor, Gaziantep, Konyaspor bunlarda 1 adım uzakta devre arası çok kritik olacak. Başakşehir'in düşmez devre arası transfer yaparlar.
İstanbulspor %99.99 düştü Pendikspor'un işi çok zor, Samsunspor'un transfer yasağı var ama kadroları ligde kalmaya yetebilir.
Ligin zorlaşması işimize gelir umarım düşme hattı dahada karışır.
![]()
Icardi toparlaması kadar bizim alternatif skor katkısı alabilmemiz lazım. Her maç zorlaşacak üstüne Avrupa ligi maçları olacak kupa maçları başlayacak muhtemelen maç dolu 3 ay geçiririz.her ne kadar takımlar kalitesiz olsa bile artık tüm ekipler belli bir fiziksel kapasite ve form durumuna ulaşacağı için maçlar daha zorlu geçecektir diye düşünüyorum bu sebeple İcardi'nin bi an önce toparlaması çok önemli zorlu maçlarda bu performansla puan kaybı kaçınılmaz
transfer sezonu geldi bir yaratıcı 10 numara güzel olurdu bu bölgede çok oyuncu denendi olmuyorIcardi toparlaması kadar bizim alternatif skor katkısı alabilmemiz lazım. Her maç zorlaşacak üstüne Avrupa ligi maçları olacak kupa maçları başlayacak muhtemelen maç dolu 3 ay geçiririz.
8-10 transferi oyunumuzu siyahla beyaz kadar değiştirir en az 2 gömlek üste çıkarız sadece 8 alıp bırakırsak hata olur en azından hareketli uzaktan şutları olan topla dripling yaparken pas dağıtım merkezi olabilecek bir isim olmalı bu takımın bir yönetmene ihtiyacı var.transfer sezonu geldi bir yaratıcı 10 numara güzel olurdu bu bölgede çok oyuncu denendi olmuyor
4-5 mactir Sumudicali Gaziantep'in maclari bol gollü geciyor. Yarin umarim tempolu bir mac olur da enerji diger maclara sirayet eder. Sumudica'dan 3 puan bekliyorum. Pendik düsmeli.2 hafta ara fazla gelmişti sonunda kavuşuyoruz yarın 17:00'de Antep - Pendik maçıyla ekran başındayız.
Pendik kendi rakipleriyle olan maçları kaybederse mümkün değil kümede kalamazlar yarın 1 puan alamadıkları taktirde üst tarafla bağlar kopmaya başlar.4-5 mactir Sumudicali Gaziantep'in maclari bol gollü geciyor. Yarin umarim tempolu bir mac olur da enerji diger maclara sirayet eder. Sumudica'dan 3 puan bekliyorum. Pendik düsmeli.
İnş. doğrudur. Belki normal bir hoca geçer de fbden puan alır.
Fbnin ismailden sonraki hocası net ayı olur bu arada
futboldan anlıyosun soyaddaşİzledigim en kalitesiz lig, bizim maç dışında bu lige maruz kalmamaya özen gösteriyorum

A101 çiğköftelerinin müdavimi dr tamer ağabey geliyor aklıma alttaki emojiyi görünce