Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sacma sapan macı nasil anlatsın la pl anlatiyordu bu herif liverpool newcastle dan simdi sivas bjk :asd:
5338.jpg

Giderken mikrofonsuz sallıyor mu acaba - yoksa sadece yüz ifadesi mi

aferim ama tuttuğu takımın başkanına yürümüş haklı taraftar açısı olarak. izlememiştim ben bunu hiç söylemişti yayında ama bakmaya bile yeltenmedim BJK den banane diyerek
Arat'ın kuyruk acısı tamamen. Atıp tuttu, Bronckhorst bile getiremeyip Bulut'un kucağa oturunca sorulardan kaçma çabası

Arat'ın kuyruk acısı tamamen. Atıp tuttu, Bronckhorst bile getiremeyip Bulut'un kucağa oturunca sorulardan kaçma çabası
o çok belli yav - ANÇ tarzı bürünmüş

Gökhan öyle sus pus olup üstelemesi güzel olmuş.

alkışlayanlarda takımını düşünmeyen sadece artistlik meraklısı üyeler belli ki.

pek....bu arkadaşa ne oldu - dünyalar BJK seseleriyle inleyecekti:

ertyguhj.webp

transferleri de bulut ve mendes getirecek

tamamen teslim oldu menajerleri
Şu an ismi çıkan elemanlar genelde Çebi'nin çalıştığı tarza benziyor. Büyük ihtimal Çebi'nin çalıştığı Türk menajerle çalışıyorlar. Onların Premier ağı iyiydi, oradan gönderilmek istenen oyuncuları-çöpleri- falan topluyorlardı. Ama alamazlarsa Portekiz çetesi kurarlar yine

o çok belli yav - ANÇ tarzı bürünmüş

Gökhan öyle sus pus olup üstelemesi güzel olmuş.

alkışlayanlarda takımını düşünmeyen sadece artistlik meraklısı üyeler belli ki.

pek....bu arkadaşa ne oldu - dünyalar BJK seseleriyle inleyecekti:

Ekli dosyayı görüntüle 232324
ANÇ destekledi diye jk'liler linç ediyordu bunu :D Bu da geri vites yapıp Arat'a yanaşmaya falan çalışıyordu

Şu an ismi çıkan elemanlar genelde Çebi'nin çalıştığı tarza benziyor. Büyük ihtimal Çebi'nin çalıştığı Türk menajerle çalışıyorlar. Onların Premier ağı iyiydi, oradan gönderilmek istenen oyuncuları-çöpleri- falan topluyorlardı. Ama alamazlarsa Portekiz çetesi kurarlar yine
3 klübede aynı topçular öneriliyor genelde

jklı topçular hoca bitirde sıcak evimize dönelim bi an önce modunda oynuyolar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt