- 6 Eylül 2014
- 93.220
- 64.156
- 4.608
Survivor Ersin miErsin çok iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Survivor Ersin miErsin çok iyi
Bu sacma sapan macı nasil anlatsın la pl anlatiyordu bu herif liverpool newcastle dan simdi sivas bjk![]()
seni her defasında murat durmaz sanıyorum yav pp yüzündenBu sacma sapan macı nasil anlatsın la pl anlatiyordu bu herif liverpool newcastle dan simdi sivas bjk![]()

Arat'ın kuyruk acısı tamamen. Atıp tuttu, Bronckhorst bile getiremeyip Bulut'un kucağa oturunca sorulardan kaçma çabasıGiderken mikrofonsuz sallıyor mu acaba - yoksa sadece yüz ifadesi mi
aferim ama tuttuğu takımın başkanına yürümüş haklı taraftar açısı olarak. izlememiştim ben bunu hiç söylemişti yayında ama bakmaya bile yeltenmedim BJK den banane diyerek
Arat'ın kuyruk acısı tamamen. Atıp tuttu, Bronckhorst bile getiremeyip Bulut'un kucağa oturunca sorulardan kaçma çabası
Profile bannerda aynıseni her defasında murat durmaz sanıyorum yav pp yüzünden![]()

nicki naci durmaz olarak revize ettirelimProfile bannerda aynı![]()
o çok belli yav - ANÇ tarzı bürünmüşArat'ın kuyruk acısı tamamen. Atıp tuttu, Bronckhorst bile getiremeyip Bulut'un kucağa oturunca sorulardan kaçma çabası
Şu an ismi çıkan elemanlar genelde Çebi'nin çalıştığı tarza benziyor. Büyük ihtimal Çebi'nin çalıştığı Türk menajerle çalışıyorlar. Onların Premier ağı iyiydi, oradan gönderilmek istenen oyuncuları-çöpleri- falan topluyorlardı. Ama alamazlarsa Portekiz çetesi kurarlar yinetransferleri de bulut ve mendes getirecek
tamamen teslim oldu menajerleri
ANÇ destekledi diye jk'liler linç ediyordu bunuo çok belli yav - ANÇ tarzı bürünmüş
Gökhan öyle sus pus olup üstelemesi güzel olmuş.
alkışlayanlarda takımını düşünmeyen sadece artistlik meraklısı üyeler belli ki.
pek....bu arkadaşa ne oldu - dünyalar BJK seseleriyle inleyecekti:
Ekli dosyayı görüntüle 232324
3 klübede aynı topçular öneriliyor geneldeŞu an ismi çıkan elemanlar genelde Çebi'nin çalıştığı tarza benziyor. Büyük ihtimal Çebi'nin çalıştığı Türk menajerle çalışıyorlar. Onların Premier ağı iyiydi, oradan gönderilmek istenen oyuncuları-çöpleri- falan topluyorlardı. Ama alamazlarsa Portekiz çetesi kurarlar yine
gördüğüm en boş beleş maaşlı çalışan yani.ANÇ destekledi diye jk'liler linç ediyordu bunuBu da geri vites yapıp Arat'a yanaşmaya falan çalışıyordu
spikerin morali bozuk bayağı
bok gibi anlatiyor