Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ads 9 kisi kaliyor ama kasimpasa zar zor 2-1 yeniyor, lig kalitesi yerlerde, hoca kalitesi yerlerde

bu kalitesizlikte avrupada basari hayal, en önemli hedef her yil lig sampiyonlugu olmali

Kaç yıldır bu ligi izlerim bu kadar kalitesiz bir sezon hatırlamıyorum.. Evet kalite hiçbir zaman çok yüksek degildi ama bu kadar da hiç düşmemişti.. 2017-18 sezonunda taliscali quaresmali,medel li pepe li bjk ligi 4.bitirmisti deplasmanda kazanmak çok zordu özellikle.. Yani büyükler iyi takım kurdu mevzusu değil anadolu kulüpleri inanılmaz zayıfladı..

Fb 5 biz de 4 maçtır kazanıyoruz bu seriler çok daha uzar..

Şu ana kadar ligdeki maçlara bakınca şimdiye kadar iki futbolcuyu çok beğendim hakikaten fark yaratıyorlar.

Antalyaspor- Saric(26)
Hatayspor - Dele Bashiru(24)

Şu ana kadar ligdeki maçlara bakınca şimdiye kadar iki futbolcuyu çok beğendim hakikaten fark yaratıyorlar.

Antalyaspor- Saric(26)
Hatayspor - Dele Bashiru(24)
Fisayo Dele-Bashiru

Bu isimle kötü topçu olma olasılığı sıfır zaten.

Off kesin Hatay deplasmanında kaybedeceğiz ya :/

Bu sezon küme düşecek takımlarla ilgili bir konu açılmış mıydı anket şeklinde vardı ama bulamıyorum. :asd:

Samsunspor taraftarları Okan ve Kılınç'a sallamış ilk 11 açıklandıktan sonra.

4' Samsun 0-1 Gaziantep

Son 5 sırada olan takımlara karşı oynamışız şimdiye kadar. Halen hazır olamadığımız bu dönemde şanslı kura çekmişiz gerçekten.
Ön elemedeki rakipler de fena değildi.

Ben bu işin içinde bir iş arıyorum açıkcası
Bizim yerliler her yerde ıslıklanıyor
Alakalı alakasız
Bunun altından da organize kötülük şebekelerinin çıkacağından eminim
🤨
Zaniolo, Yunus ve Mostafa dışında dişe dokunur bişey oynayan yok herhalde gidenlerin içinde @Umut Işık

Zaniolo, Yunus ve Mostafa dışında dişe dokunur bişey oynayan yok herhalde gidenlerin içinde @Umut Işık
Yerlilerden bahs ediyorum
Taylan
Okan
Emre x2
Akbaba geçen sene bir ara ıslıklandı

İlginç bir kitle var (taraftar) anadoluda
Okan gresunu ligde tutan kaleciydi
Samsun kim ilk senesinden gaza gelmiş

Başkan sağolsun kafasına göre transfer yapma meraklısı olduğundan Samsun'u batıracak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt