Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.934
- 39.313
- 3.993
Bu volkandan hoca filan olmaz elinde 3 tane forvet var skor yapan onları yedek bırakıp halili oynatiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kayseri bjk topici acilacak mi ?
Hayir. Cok istiyorsan kartal yuvasi formuna falan git zeytinliKayseri bjk topici acilacak mi ?
Acsana sen üstadKayseri bjk topici acilacak mi ?
Oynayamiyorum diye gitmek istiyordu. Belki oynama garantili imzalamistirBu volkandan hoca filan olmaz elinde 3 tane forvet var skor yapan onları yedek bırakıp halili oynatiyor
Açılsa da giremiyoz ki üstad atiyolar topicdenAcsana sen üstad
Dayı Cemrem iyi 1 Galatasaraylı'dır ama Süper Lig Maçları'nı çok sever.Hem bence Cemrem'in attılar veya bizim takım gol atınca Gol'ü uzun 1 şekilde yazması 1 totem gibi oldu.Geçen sene şampiyon olduk bu senede liderizHayir. Cok istiyorsan kartal yuvasi formuna falan git zeytinli
Yeni aldıkları portekizli forvet iyi adam ,halilden zaten forvet olmaz başka mevkide dener belki diyordum onunda kafa çalışmıyor belli olduOynayamiyorum diye gitmek istiyordu. Belki oynama garantili imzalamistir
Sana yapilan mobingi kınıyorumAçılsa da giremiyoz ki üstad atiyolar topicden
Açılsa da giremiyoz ki üstad atiyolar topicden
Kovulduktan sonra surekli salladi , bilenerek cikar bencehamınada mamınada hoca kovulduğu takıma karşı yatışlarda mı olacak bakalım