Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu seon sıcıslarda kardesım , daglara taslara vuruyor hanı , onu dıyorum
Bu sezonki goller de var.
Semihin golü hariç çektiği şutlarda kaleyi bulamadı misal bu maç. Ne yapalım yetenek fukarası falan mı diyelim misal.
Keza Semih’in genel performansı da böyle zaten 30 tane falan kaçırıyor. Bunları sallayan olmadığından oyna dönemi var az biraz iş kızıştığında ortalıkta görünmüyor Semih.

Soldan sağa geçti bak koca kale varken gitti 5 metre sağdan dışarı attı.
Oyuncuları birbiriyle kıyas gereksiz iş. Her oyuncu birbirinden farklı özelliklere sahip ve birbiriyle kıyaslanamayacak derecede futbol tarzları var. Biri 18 yaşındayken Türkiye’nin en iyi altyapılarında yetiştirilirken peşine pr yapılırken diğerine futbol hayatı bırakılsın diye mobbing yapıldığını unutarak davranıyoruz.
Ülkede kendini gösteren her futbolcunun yeteneği olduğu aşikar kimi 20 milyonluk futbolcuyken kimi 7-8’lik herif. Önemli olan bu çocuklara desteğe devam etmek.

Hurma şerefsizi açıklama yapmış.
Şikecilere karşı açık penaltıları verilmediğinde artık konuşmuyorum diyordu onun bunun çocuğu.

Alt taraf feci alev aldı.. Gaziantep,konya,gümrük,pendik,demirspor,hatay,alanya hepsi tutuşmuş vaziyette..Samsun kayseri,antalya bile rahatlamış değil..

Ayrica kupayı dört büyüklerden biri alırsa ligi 5.bitiren takım da Avrupa gidecek..Çünkü ilk dördü yüzde 90 dört büyükler oluşturacak..Kupayı da bunlardan biri alırsa ki büyük ihtimal gibi duruyor lig besinciligi de ekstra önem kazanacak..

Her takım asilacak,her takımın iddiası var..

Alt taraf alev aldı resmen kaynıyor bugünkü Antalyaspor'un performansına bakarsak küme düşmezler, Samsunspor'da aynı şekilde düşeceğini sanmıyorum, Kayserispor'da baya toparladı, Rizespor'un puan avantajından dolayı düşeceğini sanmıyorum.

Altta saydığım 4 takımdan 3'ü düşecek ihtimal olarak kendi tahminim Hatayspor ve Antep düşmeye yakın en yakın 2 takım sonucu takımı kestirmek zor diğer her takım olabilir.

Adana Demirspor %30
Alanyaspor %40
Karagümrük %35
Ankaragücü %25
Hatayspor %60
Gaziantep %50
Konyaspor %40
Pendikspor %40
dpba80v.jpg

Bu hafta alt tarafı ilgilen 5 kritik maç var 3 tanesi direk kritiğinde kritiği olur.

Cumartesi 13:30 Ankaragücü - İstanbulspor
Cumartesi 16:00 Rizespor - Kayserispor
Pazar 13:30 Pendikspor - Konyaspor
Pazartesi 17:00 Adana Demirspor - Karagümrük
Pazartesi 20:00 Antalyaspor - Antep

Bu hafta alt tarafı ilgilen 5 kritik maç var 3 tanesi direk kritiğinde kritiği olur.

Cumartesi 13:30 Ankaragücü - İstanbulspor
Cumartesi 16:00 Rizespor - Kayserispor
Pazar 13:30 Pendikspor - Konyaspor
Pazartesi 17:00 Adana Demirspor - Karagümrük
Pazartesi 20:00 Antalyaspor - Antep

2
KG
2
KG
1

Kasımpaşa-sivas maçını izliyorum. Maç o kadar kötü ki sanki kazanan küme düşecekmiş havası var maçta..

Kasımpaşa - Sivas MS 0

allah bu lıgın belasını versın

kasımpasa macından kgdan yattık en düsük oran

hakem ne işe yarıyor macta adamlar tüm tehlikeli pozisyonları faulle durdurdu hakem izliyor sadece!!

Ertaç saçma sapan bir çıkışla kendini sakatladı+kırmızı gördü

istanbulspor ankaragücüne bir çelme taksa şık oalcak

uuu sol ayak şuta gel

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt