Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.014
- 76.072
- 4.108
Devre arası 2 tane hücumcu takviyesiyle işler çözülür o zamanda yapılmazsa tekrar konuşuruz.enflasyon düşer
hükümet düşer
konyaspor babayı düşer!

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Devre arası 2 tane hücumcu takviyesiyle işler çözülür o zamanda yapılmazsa tekrar konuşuruz.enflasyon düşer
hükümet düşer
konyaspor babayı düşer!

hayırdır senDevre arası 2 tane hücumcu takviyesiyle işler çözülür o zamanda yapılmazsa tekrar konuşuruz.![]()
Yerli rotasyonu zayıf. Ahmet, Adil ve Soner dışında Muhammet Demir var ama o da sakat. Yabancılar pek skor üretmiyor. 2 tane dediğin gibi icraat yapacak adamları olsa seri galibiyetler alırlar.Konya zaten karışık hücum hatları çok kötü devre arasına kadar düşme potasına düşebilirler.
Hani hapse giriyordun yine devreye büyüklerin mi girdi?enflasyon düşer
hükümet düşer
konyaspor babayı düşer!
gir çık yaptımHani hapse giriyordun yine devreye büyüklerin mi girdi?
Her bu emojiyi attığında, her bu emoji attığında sana bunu yapmak istiyom ben reis yavgir çık yaptım
bilmezsin sen![]()
neden?Her bu emojiyi attığında, her bu emoji attığında sana bunu yapmak istiyom ben reis yav
![]()
Emojiyi pek sevemedimneden?
UzaEmojiyi pek sevemedim![]()
Rize 3 yedi @Umut IşıkRize baya tırt. Kayseri 1-0 yaptı ama çok kaçırdı.
Cicaldau ve Nzonzi ilk 11 oynuyorsa rakip favoridir ahbap. Doğal bir şeyEvinde Pendik karsisinda sahasindan cikamayan bir Konyaspor
Maçı tamamen izledim Rize'de pek bir şey yoktu Kayseri baya iyi oynadı.Rize 3 yedi @Umut Işık