Hasan Bekir
Berlin Panteri
- 11 Temmuz 2010
- 41.532
- 36.111
- 3.638
Samsunspor'da bu -iq'lu hücumcular varken gol atabileceklerini hiç sanmıyorum.Muhtemelen olur Samsunspor 1 tane atar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Samsunspor'da bu -iq'lu hücumcular varken gol atabileceklerini hiç sanmıyorum.Muhtemelen olur Samsunspor 1 tane atar.
şikeci hatay'ı sevmek için tek yol hataylı veya gs düşmanı olmakTaraftar forumu anlıyorum ama aşırı taraflı yorumlar okuyorum. Ben bu kafaya ulaşamadım.
Muhtemelen olur Samsunspor 1 tane atar.
Hatayspor için demiyorum. Fenerbahçe'nin kazandığı tüm maçları biz de kazanıyoruz. Bir sürü net pozisyonlara girdik onlar gol olsa biz de fark atardık. Onlar kazanınca şike biz kazanınca hak. Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor dışında Fenerbahçe'ye açık açık yatan olmadı. Onlar da yatmasa bile Fenerbahçe yenerdi onları.şikeci hatay'ı sevmek için tek yol hataylı veya gs düşmanı olmak
hepsinin büyük teşvik ve sponsorlukla bize karşı çıktıklarına eminim. bu yıllardır böyle. ligde 3 gol yemeyen hatay billong ustayla bjk'den 7 yerken, ligin son haftasında bjkli ertaç takımı 2-1 gerideyken bile ali sami yen'de zaman geçirmeye çalışıyodu mamalandığı takımı için. iddası olmayan rize'nin başkanı 32. hafta bizim maçtan sonra hakemi katletmekle filan tehdit ediyordu. bunlar eşit yarış içinde olmadığımızın göstergesi.Hatayspor için demiyorum. Fenerbahçe'nin kazandığı tüm maçları biz de kazanıyoruz. Bir sürü net pozisyonlara girdik onlar gol olsa biz de fark atardık. Onlar kazanınca şike biz kazanınca hak. Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor dışında Fenerbahçe'ye açık açık yatan olmadı. Onlar da yatmasa bile Fenerbahçe yenerdi onları.
yenerdi veya yenemezdi? nereden biliyoruz, doğmamış çocuğa don biçmek gibi bir şey senin dediğin.Hatayspor için demiyorum. Fenerbahçe'nin kazandığı tüm maçları biz de kazanıyoruz. Bir sürü net pozisyonlara girdik onlar gol olsa biz de fark atardık. Onlar kazanınca şike biz kazanınca hak. Rizespor, Kasımpaşa ve Hatayspor dışında Fenerbahçe'ye açık açık yatan olmadı. Onlar da yatmasa bile Fenerbahçe yenerdi onları.
Örneğini verdiğin takımları ben de söyledim. Katılıyorum. Ama istisnasız herkes bize düşman kafası sağlıklı değil. Biz girdiğimiz pozisyonları gol yapsak ezerek yenerdik maçları.hepsinin büyük teşvik ve sponsorlukla bize karşı çıktıklarına eminim. bu yıllardır böyle. ligde 3 gol yemeyen hatay billong ustayla bjk'den 7 yerken, ligin son haftasında bjkli ertaç takımı 2-1 gerideyken bile ali sami yen'de zaman geçirmeye çalışıyodu mamalandığı takımı için. iddası olmayan rize'nin başkanı 32. hafta bizim maçtan sonra hakemi katletmekle filan tehdit ediyordu. bunlar eşit yarış içinde olmadığımızın göstergesi.
bi de dediğin gibi ligde galatasaray'dan az gol yiyip 6 aydır oynatmadığı topçusunu fener'e karşı 3'lü stoper çıkaran hatay, 10 numara oynayan oyuncusunu fener'e stoper başlatan kasımpaşa ve kadıköy'den çok fenerli barındıran rize gibi camialar var. bunların yeri amatör bile değil, allah'ın adaleti paklar anca onları.
kendi boktan takımlarında karın tokluğuna oynayan heriflere her galatasaray maçı için 1 milyon tl gibi teşvik primi dağıtırsan bu heriflerin hepsi islam çupi gibi oynarkasımpaşa'nın hırsına bakın yahu uzağa gitmeyelim. bizden ekmek yemiş adam bile açık açık penaltı ile alakası olmayan pozisyona bile ne biçim itiraz ediyor, icardi'nin şutuna 4 kişi ölümüne atlıyor, savunmadan dönünce yumruk sıkmalar falan. kasımpaşa hücum oyuncusu topu kaçırıyor hırsından çimleri dövüyor.
rize de aynısı, hatay da sivas da.
şu hırsın, şu konsantrasyonun 1/100'ünü fb maçlarında göremiyoruz.
haa belki bu şehirlerin nüfusunun %60'ı gslıdır ama konu bu değil. yöneticileri ve futbolcuları çok acayip bu takımların.
herkes bize düşman mı diyorum ben reis? bizim girdiğimiz pozisyonları gol yapıp yapamamamız bizi ilgilendirir.Örneğini verdiğin takımları ben de söyledim. Katılıyorum. Ama istisnasız herkes bize düşman kafası sağlıklı değil. Biz girdiğimiz pozisyonları gol yapsak ezerek yenerdik maçları.
gerçek bu işte futbolcu maaşını belki aylar sonra alır ama prim direk cash eline geçer. primi veren başkaları çünkü aleni şekilde geçen senelerde hangi camia bilmiyorum bizim maç öncesi başkanları oyunculara prim verecem dedi. Anadolu kulüp başkanları hepsi koçun köpeği.kendi boktan takımlarında karın tokluğuna oynayan heriflere her galatasaray maçı için 1 milyon tl gibi teşvik primi dağıtırsan bu heriflerin hepsi islam çupi gibi oynar
çayı veya kahvesiyle ünlü şehirlerden birisidir.gerçek bu işte futbolcu maaşını belki aylar sonra alır ama prim direk cash eline geçer. primi veren başkaları çünkü aleni şekilde geçen senelerde hangi camia bilmiyorum bizim maç öncesi başkanları oyunculara prim verecem dedi. Anadolu kulüp başkanları hepsi koçun köpeği.