Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bugün Konyaspor yenerse ligde kalmayi garantiler gibi birşey , yenmez ise haftaya Sivas deplasmanına çıkacak ve ardından Fener ile evde oynuyacak. Fener maçına rahat çıkmamak için bu maçı kaybetmesi lazım.

Ekli dosyayı görüntüle 240587
bir an Forza Konya şeklinde konuya gireceksin sanmıştım.

zor ama ya alanya geçen haftadan sonra kırılmış olabilir - bence konya alacak , en kötü bereabere bitecek.

bir an Forza Konya şeklinde konuya gireceksin sanmıştım.

zor ama ya alanya geçen haftadan sonra kırılmış olabilir - bence konya alacak , en kötü bereabere bitecek.
Feneri yenip ligde kalmalarini daha cok isterim , benim icin her turlu win win olur.
Konya Alanyasporu yenerse fenerbahce macini 1000/1000 yenilir , o yuzden bugun yenmelerini istemiyorum.

alttaki takımlar kazansın

ist - fbg

fbg

1713602942087.webp

yaklaşık 3 sezon önce tuzlaspor-adanademirspor maçı öncesi play-off iddiası olan tuzlaspor maçtan önce as kadrodan 6-7 ismi kadroya almamış ve samsunspor ile puan puana olan adanademirspor bu maçı alarak önemli avantaj elde etmişti. maç öncesi yaşananlar samsunspor tarafından şike olarak addedilmiş ve epey tepki toplamıştı.
şimdi o dönemden kalma bir husumet var. samsunspor tarafı maça epey bilenmiş durumda. vakti olanlar izleyebilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt