Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karagümrük kazanması çok iyi olur. Hem fener kayseri ile oynanacak haftaya kayseri de daha ciddiyetle oynar karagümrük de biraz da olsa rahatlar zaten ben düşecdklerini düşünmüyorum bir taşla iki kuş olur. Karagümrük hafta içi kupa maçı olması da bizim için avantaj.

HD1910 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Karagümrük kazanması çok iyi olur. Hem fener kayseri ile oynanacak haftaya kayseri de daha ciddiyetle oynar karagümük de biraz da olsa rahatlar zaten ben düşecdklerini düşünmüyorum bir taşla iki kuş olur. Karagümrük hafta içi kupa maçı olması da bizim için avantaj.

Çok zor bir ikilem. Bence Kayseri kazansın. Karagümrük kaybetsin. Haftaya biz de koyalım, belki düşlerler.

Çok zor bir ikilem. Bence Kayseri kazansın. Karagümrük kaybetsin. Haftaya biz de koyalım, belki düşlerler.
Biz koyalım her türlü kim düşerse düşsün de kağıt üstünde maçın daha kolay olması için fener kayseri maçı olmasını da düşünürsek bu maçı fkg kazanması her türlü bizim için daha iyi

Biz koyalım her türlü kim düşerse düşsün de kağıt üstünde maçın daha kolay olması için fener kayseri maçı olmasını da düşünürsek bu maçı fkg kazanması her türlü bizim için daha iyi

Kağıt üzerinde fenerin rakibinin puana ihtiyacı olması daha iyi gibi görünse de, bence fenere bizim maça kadar puan kaybettirmezler. Sivas maçında bir mucize oldu çünkü VAR hakemi adaleti uyguladı, kaldı ki Sivas'lı topçuların yarısı antrenman havasında oynadı falan filan.

Bana göre Karagümrük'ün ligden düşme ihtimali, fenerin bizim maça kadar puan kaybetme ihtimalinden daha yüksek, o yüzden bence kayseri kazanmalı diye düşünüyorum. Ama zor bir ikilem.

Tolunay kalan 2 deplasman maçlarının birinde 3 puan almalıyız ya da GS maçını kazanmalıyız demişti geçen. Kayseri'yi yenerlerse bu hedefi gerçekleştirmiş olur ve rahatlar, kupa maçına odaklanır.

Karagümrük'ün düşmesini istiyorum ama bu maç kazanması işimize gelir hem Konya'yı ateş hattına bırakır pazartesi günü Konya maçını çok daha önemli hale getirir hem de bizim maça daha rahat kafayla çıkarlar bizim maçtan önce kupada yarı final rövanşı var oraya konsantre olurlar.

Karagümrük'ün düşmesini istiyorum ama bu maç kazanması işimize gelir hem Konya'yı ateş hattına bırakır pazartesi günü Konya maçını çok daha önemli hale getirir hem de bizim maça daha rahat kafayla çıkarlar bizim maçtan önce kupada yarı final rövanşı var oraya konsantre olurlar.

Kazanıp kazanmamaları düşüp düşmemeleri fark etmez. Adamlar sponsorluk adı altında almışlar teşviki.

Kazanıp kazanmamaları düşüp düşmemeleri fark etmez. Adamlar sponsorluk adı altında almışlar teşviki.

şu herif için 10 milyon yazmışlardı ya ...hayatları yalan bu düzenbazların.

ya bu camianın uşakları nasıl dallanmış abi tüm memlekette tüm takımlarda - şaşılacak şey.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt