Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alanyaspor attı Pendik arkayı komple boşalttı çok kötü açık verdiler

atilla'ya cimbomluları vur emri gelmiş heralde. +4 uzatma mı kaldı lan

pendik 1-1 alanya
başak 0-1 konya

FINITO

Rezil zeminler, rezil hakemler.

Samsun maçı yağmurdan durdu, güya yeni stat ve zemin. Ligin sadece adı süper.

İlk yarı sonucu
Hatayspor 0-1 ADS 40'Cherif(asist Yusuf Sarı)

Samsun maçı yağmurdan durdu, güya yeni stat ve zemin. Ligin sadece adı süper.
Ne yenisi yav stadın inşaatı bile hatalı.
Bölge hem sanayi bölgesi hemde tarımın olduğu samsunun en çok yağış alan bölgelerinden birisi.
Ayrıca yağış bayağı oldu öyle normal bir yağış yoktu. Daha yeni ispanyada yağışlardan dolayı maç ertelendi. Sadece zemin değil ulaşım durdu stadyum bölgesinde ve yine yağış bekleniyordu.

Antalyaspor maçının özetine bakarken zemin baya iyi gözüküyordu sebebi var mı diye araştırayım dedim adamlar bu sene ekstra özen göstermişler keşke her takım zeminlere önem verse...

Ferudun Özgünsür: Şimdiye kadar zemin felaketti. Çok işlem yapıldı ama fayda sağlamadı. Zemini bu dönemde bu kadar iyi hale getirmeyi nasıl başardınız?

Antalyaspor Başkanı Sabri Gülel: Birileri geldi ve bir ayda bu işi düzeltti... İşte bazı şeyler, bu kadar kolaydır. Herkes, işin zor tarafını anlatır. Bir başkan arıyor, “benim oyuncularımı da satsana “diyor. TFF Başkanı arayıp, finansal yapımızdan dolayı tebrik ediyor. Herkese şunu söylüyorum, “Ben, IQ’su 250 olan, müthiş bir adam değilim. Beni iyi yapan, etrafın çok kötü olması.” Süper şeyler yapmıyoruz. Zeminde ne problem olduğunu çözmen lazım. Bizim yönetim kurulu üyemiz, Altıntar’ın sahibi, Türkiye’nin en büyük gübrecisidir. Bu adamlar, tüm stadlara bakıyor ve TFF’nin danışmanı. Bir de gönül vermiş bir Turan Deveci abimiz var. Bu insanlar kol kola verdi, önce sorunu tespit ettiler. Sonra sorunun kesin çözümüne karar verdiler. Şu an çok güzel ama esas Kasım-Aralığı görelim.. Çünkü şu an yazlık çim var, yazlık çim ölüyor, altından kışlık çim çıkacak.

Türkiye’deki stadlar, mimarisi yapılırken; şuraya kocaman, ucube bir konduralım diye yapılıyor. Zaten bizim Güney kalemiz güneş görmüyor. Hava sirkülasyonu yok. Bunlarla ilgili çözüm ürettiler. Hatta bu hafta, Nuri Hocam 10 kişilik çim ekibine hediye verdi, teşekkür etti, biz de prim verdik. Aynı çalışmayı Atilla Vehbi Konuk Tesisleri ve Hasan Subaşı Tesisleri’nde de yapmaya başladılar.

Geçen sene ve bu sene arasındaki fark.
hqa6kea.png

Bu hafta dikkatle izlerim Trabzonspor'un bu sene aldığı Schalke 04 alt yapısından aldığı gurbetçi Mehmet Can Aydın'da baya iyiydi. Yerliler açısından baya üst seviye çıkabilir.
Büyük takimlar bu sene yerli oyunculari cogunlukla yurt disindan getirdi. Yurt icinden alinan oyuncular da gurbo kökenli veya alt liglerden agirlikli olarak. Getirilen ek kontenjanla türk cumhuriyetlerinden epey bir adam transfer edildi. Ligden bir yerli oyuncu icin birbirine giren büyük takimlar olmadi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt