- 18 Şubat 2011
- 139.925
- 62.574
- 5.478
10 kişi Fener'e atamadılar, Sivas'a attılar.Tolga ciğerci attı Sivasspor 1-2 Ankaragücü oldu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 kişi Fener'e atamadılar, Sivas'a attılar.Tolga ciğerci attı Sivasspor 1-2 Ankaragücü oldu.
Bana değil gibi geldi. Niye penaltıyı çaldı anlamadım açıkcası.Hatay maçını izleyen var mı? Penaltı mi şu anki tartışma?
Bence de değil. Depremzede takım diye tolerans veriliyorsa çok saçma. Geçen sezon küme düşürmeyerek pozitif ayrımcılık gördük yeter. Zaten gol de olmadı çok sevindim.Bana değil gibi geldi. Niye penaltıyı çaldı anlamadım açıkcası.
Depremzede takıma tolerans tarzı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Klasik kötü ve egolu bir Türk hakem zira penaltıyı verdikten sonra hakemi VAR çağırdı gel kontrol et penaltı değil diye ama egolu olduğu için hakem yine kendi yanlış kararının arkasında durdu. Hatay transferleriyle falan gayet iyi takım bence.Bence de değil. Depremzede takım diye tolerans veriliyorsa çok saçma. Geçen sezon küme düşürmeyerek pozitif ayrımcılık gördük yeter. Zaten gol de olmadı çok sevindim.
Bu ligin kalitesi artacaksa ilk önce kamera kalitesinin acil bir şekilde artması gerekmekte. Hatta seneye yapılacak yayın ihalesinde kamera kalitesinin arttırılması mecbur tutulmalı. Bunun farkı çok net görülüyor ve direk etki edecek bir fark.
neye dayanıyor bu gözlem masonum.ihale filan olmayacak
trt alacak yayın hakkını
onun hazırlığını yapıyorlar
Kimin aldığı pek önemli değil kulüplere az biraz iyi para izleyicilere iyi hizmet vermeliler ve bu ligin kalitesini arttırmak hedefse kameraların kalitesi artık son teknolojiye yaklaşmalı bu direk ligin kalitesine pozitif olarak katkı sağlayacak bir gereklilik.ihale filan olmayacak
trt alacak yayın hakkını
onun hazırlığını yapıyorlar
TRT'yi milli maçları bile batıran bir oluşum olarak görüyorum. Bein Sports devam etmeli ama kaliteyi artırmalı. Yapabilecek güçleri var.Kimin aldığı pek önemli değil kulüplere az biraz iyi para izleyicilere iyi hizmet vermeliler ve bu ligin kalitesini arttırmak hedefse kameraların kalitesi artık son teknolojiye yaklaşmalı bu direk ligin kalitesine pozitif olarak katkı sağlayacak bir gereklilik.
Maalesef süper ligi yayınlayacak teknoloji bugün sadece Digitürk'te var. D-Smart, TiviBu altından kalkamaz.TRT'yi milli maçları bile batıran bir oluşum olarak görüyorum. Bein Sports devam etmeli ama kaliteyi artırmalı. Yapabilecek güçleri var.
neye dayanıyor bu gözlem masonum.
seneye de seçim varrte
geçen ihalede belirli bir rakam gelmezse trt alır demişti
seçim ekonomik kriz fln vardı
o işe girişmedi
bu sefer girişir
rtede erden timur gibi yapacağı şeyleri hayli önden söylüyor
seneye de seçim var
bi de demecini bulamadım. trt maçlar şeyini kk söylemişti sanki