Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu ligin kalitesi artacaksa ilk önce kamera kalitesinin acil bir şekilde artması gerekmekte. Hatta seneye yapılacak yayın ihalesinde kamera kalitesinin arttırılması mecbur tutulmalı. Bunun farkı çok net görülüyor ve direk etki edecek bir fark.

Hatay maçını izleyen var mı? Penaltı mi şu anki tartışma?

Bana değil gibi geldi. Niye penaltıyı çaldı anlamadım açıkcası.
Bence de değil. Depremzede takım diye tolerans veriliyorsa çok saçma. Geçen sezon küme düşürmeyerek pozitif ayrımcılık gördük yeter. Zaten gol de olmadı çok sevindim.

Bence de değil. Depremzede takım diye tolerans veriliyorsa çok saçma. Geçen sezon küme düşürmeyerek pozitif ayrımcılık gördük yeter. Zaten gol de olmadı çok sevindim.
Depremzede takıma tolerans tarzı bir şey olduğunu düşünmüyorum. Klasik kötü ve egolu bir Türk hakem zira penaltıyı verdikten sonra hakemi VAR çağırdı gel kontrol et penaltı değil diye ama egolu olduğu için hakem yine kendi yanlış kararının arkasında durdu. Hatay transferleriyle falan gayet iyi takım bence.

Bu ligin kalitesi artacaksa ilk önce kamera kalitesinin acil bir şekilde artması gerekmekte. Hatta seneye yapılacak yayın ihalesinde kamera kalitesinin arttırılması mecbur tutulmalı. Bunun farkı çok net görülüyor ve direk etki edecek bir fark.

ihale filan olmayacak

trt alacak yayın hakkını

onun hazırlığını yapıyorlar

ihale filan olmayacak

trt alacak yayın hakkını

onun hazırlığını yapıyorlar
Kimin aldığı pek önemli değil kulüplere az biraz iyi para izleyicilere iyi hizmet vermeliler ve bu ligin kalitesini arttırmak hedefse kameraların kalitesi artık son teknolojiye yaklaşmalı bu direk ligin kalitesine pozitif olarak katkı sağlayacak bir gereklilik.

Kimin aldığı pek önemli değil kulüplere az biraz iyi para izleyicilere iyi hizmet vermeliler ve bu ligin kalitesini arttırmak hedefse kameraların kalitesi artık son teknolojiye yaklaşmalı bu direk ligin kalitesine pozitif olarak katkı sağlayacak bir gereklilik.
TRT'yi milli maçları bile batıran bir oluşum olarak görüyorum. Bein Sports devam etmeli ama kaliteyi artırmalı. Yapabilecek güçleri var.

TRT'yi milli maçları bile batıran bir oluşum olarak görüyorum. Bein Sports devam etmeli ama kaliteyi artırmalı. Yapabilecek güçleri var.
Maalesef süper ligi yayınlayacak teknoloji bugün sadece Digitürk'te var. D-Smart, TiviBu altından kalkamaz.

O değil de S Sports alacaktı. Katakulleye getirip vermediler ihaleyi. Yoksa tüm ülke futboldan soğurdu.

penaltı olabilir bana çok yalnış gelmedi hataylı ayağnı uzatıp topu ayak içiyle aldıktan sonra fatihli oyuncu ayağının içinden tekmeyi geçirip topa vuruyor. bir başka anekdot da a gücünün 3. golünü atan herifle alakalı, adam hayvan gibi hızlı.

rte
geçen ihalede belirli bir rakam gelmezse trt alır demişti
seçim ekonomik kriz fln vardı
o işe girişmedi
bu sefer girişir

rtede erden timur gibi yapacağı şeyleri hayli önden söylüyor
seneye de seçim var

bi de demecini bulamadım. trt maçlar şeyini kk söylemişti sanki

F6tUuOBWAAEhm_o

F6tQPFLWoAAZjY8

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt