Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Galatasaray forumunda bunu benden başka kimsenin yazacağını düşünmüyorum. Çok umursamıyorum. Volkan Demirel olmasaydı Hatayspor depremden sonra küme düşerdi. Kurduğu mütevazı kadro ve güzel takım için minnet doluyum kendisine. Zira bu sene Hatayspor düşseydi bir daha iflah olmazdı. Şehirde tesis yok stat yok. Süper Lig'in maddi gücü olmadan başka şehirde yaşayamazsin. Forumda billong yüzünden her ne kadar nefret ediyorlar olsa da Hatayspor bu ligin rengi. Saçma sapan semt takımları yerine Hatay gibi şehir takımlarını destekleyin.

hatayı terbiye ediyor kayserim ;)

Beş para etmez bir ayıyı depremde iki video çekti diye insan yaptılar başımıza. Sanki geri kalan herkes deprem bölgesinden kaçtı da bir bu ayı yardım istedi. Fener medyası işte.

golllll

kayseri 2

hataya koyma show

Galatasaray forumunda bunu benden başka kimsenin yazacağını düşünmüyorum. Çok umursamıyorum. Volkan Demirel olmasaydı Hatayspor depremden sonra küme düşerdi. Kurduğu mütevazı kadro ve güzel takım için minnet doluyum kendisine. Zira bu sene Hatayspor düşseydi bir daha iflah olmazdı. Şehirde tesis yok stat yok. Süper Lig'in maddi gücü olmadan başka şehirde yaşayamazsin. Forumda billong yüzünden her ne kadar nefret ediyorlar olsa da Hatayspor bu ligin rengi. Saçma sapan semt takımları yerine Hatay gibi şehir takımlarını destekleyin.

Hayır

Bi de depremden sonra oynamadı ki hatay nasıl düşecekti

Kasımpaşa sadece Fener'e yatmış anlaşılan

RECEP Burak Yılmaz yedekmiş ne hikmetse
Fener'e karşı 11 başlatmıştı

Devre arasi hataydan ghoulami cekmek lazim

ABV Kayseri. İlk 45'de atamayıp 47'de gol attılar.

IMG_20231027_204553.webp

Hatay son derece şikeye bulaşmış bir camia dir. Aklamaya veya sempati kazandirmaya çalıştırmayın. Son FB maçındaki yatislarida malum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt