Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ebubekir’cim yine ortadan toz oldu. Icardi ile kıyaslanan adama bak, takım her boka battığında sakatım ben diyerek toz oluyor. Icardi ise sakat sakat Rize deplasmanına gidiyor, Paşa maçına çıkıyor.

Bu bejeke febe ile ilerde oynuyor.Yalniz bunlarda da kol gibi fikstür varmış.adana dep Biz dep tese dep

Antalya saplamali. Bunlar biraz kipirdadimi kk.o.ç ile birlikte ağızlarından dusurmezler

bjk tekme tokat yenilmeli ve burak yılmaz'dan ve mevcut yönetiminden kurtulmalı. 1.5 ay sonra fb maçları var o maça kadar yeni yönetim ve yeni tdleri ile yeni bir sinerji ile çıkmalılar.

baksanıza mevcut yıldız oyuncuları bile ateşim var karnım ağrıyor diye, yönetime ve hocaya inanmadıklarından dolayı maçlara çıkmıyor.

bjk tekme tokat yenilmeli ve burak yılmaz'dan ve mevcut yönetiminden kurtulmalı. 1.5 ay sonra fb maçları var o maça kadar yeni yönetim ve yeni tdleri ile yeni bir sinerji ile çıkmalılar.

baksanıza mevcut yıldız oyuncuları bile ateşim var karnım ağrıyor diye, yönetime ve hocaya inanmadıklarından dolayı maçlara çıkmıyor.
Hayırdır beşiktaşın iyiliğini mi ister oldun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt