Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kayseri, Antalya, Ankaragücü, Kasımpaşa bu takımlar bu sene ilk 10 içinde olurlar. Samsunspor toparlanma aşamasında erteleme maçında İstanbulspor'u yenip 8 puana çıkar.

Ama bir yönden küme düşme hattında İstanbulspor hariç belirsiz devam eder ne kadar çok takım potada olursa o kadar lig zorlu geçer bu da bize yarar.

gthazjq.png

Kayseri, Antalya, Ankaragücü, Kasımpaşa bu takımlar bu sene ilk 10 içinde olurlar. Samsunspor toparlanma aşamasında erteleme maçında İstanbulspor'u yenip 8 puana çıkar.

Ama bir yönden küme düşme hattında İstanbulspor hariç belirsiz devam eder ne kadar çok takım potada olursa o kadar lig zorlu geçer bu da bize yarar.

gthazjq.png
Düşme hattı az çok belli oldu gibi. Sıralamadaki son 8 takımdan 4 ü düşer diyorum; keşke dört İstanbul takımı birden düşse. Tabii gönül ister; Rize-KP-BŞ düşsün ama Rize ve Paşa sıkıntı yaşamazlar diye düşünüyorum...

11 hafta sonunda oluşan puan durumunda ilk 8den fener 3 takımla oynamış 4 maçı var

biz ise 5 maç oynamışız 2 maçımız kalmış

fb ve ads bizim kalanlar

biz, ads, bjk ve kayseri fenerin ilk 8den kalan maçları

11 hafta sonunda oluşan puan durumunda ilk 8den fener 3 takımla oynamış 4 maçı var

biz ise 5 maç oynamışız 2 maçımız kalmış

fb ve ads bizim kalanlar

biz, ads, bjk ve kayseri fenerin ilk 8den kalan maçları
mühim bilgi.

Bu hafta beşiktaş - başakşehir maçı varmış birinin başında Rıza birinin başında Çağdaş ikiside kazanmak zorunda olduğu maça çıkacak. :asd:

bakalım TS "ışıkları kapatın" vs gövde gösterilerinden sonra evinde ritim bulacak mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt