Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@Hayri Cund videoyu komik olsun diye attım. Küme düşme için 2 maç olması lazım diye biliyorum ben.

Tff başkanını yemek maksadıyla tiyatro izemekteyiz. Hoş Tff başkanı bunlara ne yapsa yaranamadı gitse iyi de olur da yerine kendi adamlarını getirecekleri bariz olduğu da açık.
Aynen ben de böyle düşünüyorum. Kulüpler Birliği'nde 15e yakın takım Büyükekşi'yi istemiyor demişlerdi.

1703012148501.webp

Yabancı hakem gelse de birçok şey aynı şekilde devam edecektir. Forumda bile izleyenlerin en az yarısının bir ihlal göremediği pozisyon için sahadan çekilmeyi mazur görmek ve göstermek saçma. Buna penaltı çalındı, bu sefer TS çekildi diyelim; onu da mı haklı göreceksiniz?..Yabancı hakem herkesi mutlu edecek üçüncü bir karar mı uyduracak zannediyorsunuz?..Ülkede spora bakış açısında bir sakatlık mevcut...

Vallahi bu açıdan bir şey yok gibi. İlk izlediğimde de bana Mendy'nin yaptığı değil de ondan önce yapılan hareket faul gibi gelmişti. Net düşerse bakarız ama yine de sahadan çekmek saçma.
Son açıyı daha geriden oynatıyorlar. Ayağı havadayken Visca basıp kaymasına yol açıyor. Bana göre faul. O açıyı getirirler mi bilmem. Ülkede bu işten para kazananlar bile o açıyı görmemiş olabilir. Başkanları düşeceğini anlayınca kaç haftadır suçu başkasına atıyordu. Bizim maçtan sonra da hiçbir şey olmamasına rağmen saçma açıklamalar yapmışlardı sanırım. Hakemler gereksiz güçlenmişken olumlu bakıyorum ama olaya

Anadolu klüblerinin başkanları Ali'nin gazına çabuk geliyorlar 2 gün önce birlikte meleri ziyarete gidiyorlar bugün olay çıkıyor

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

he ewt
sn çam visca basıyor dedi onu da pek görmedim orda da faüllük bişi yok bence
Şu pozisyonun aynısı maçı hatırlamıyorum ama boeye yapılmıştı hatta aybı maçta 2 defa yapılmıştı bize sanırım. Anadolu kulüplerindeki ağlaklık şaka mı

Hatta boeyin surata aleni vurulmuştu sabırım

Hee alperdi bi de, alpere de çakmışlardı, bundan daha aleniydi

Pozisyon da bişey yok. Başkan neyin tribine girdi de takımını sahadan çekme gafletinde bulundu anlamak zor.

Bu ligi lütfen 16 takımla falan sınırlayalım. Hem şu olmayan gelir daha da bölünmesin hem de böyle mafyavari başkanların semt takımlarını görmek istemiyorum artık

Ceza olarak şikebahçe maçını kadiköy’de oynatırsalar şaşırmam artıkz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt