Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.142
- 48.962
- 2.968
Bilmiyorum, bir daha bakayım. O kısmı da atan yok Twitter’ahe ewt
sn çam visca basıyor dedi onu da pek görmedim orda da faüllük bişi yok bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bilmiyorum, bir daha bakayım. O kısmı da atan yok Twitter’ahe ewt
sn çam visca basıyor dedi onu da pek görmedim orda da faüllük bişi yok bence
Talimat gitmiş belliBu işte bir şeyler var bence. Yoksa bu pozisyon öyle sahadan çekmelik falan bir maç değildi yani.
Benzer düşünüyorum. Karagümrük maçında da Karagümrük saçma bir şeyler yaparsa şaşırmam. İstanbul, Karagümrük, FB, Kasımpaşa istifa etsin diye Kulüpler Birliğinde konuşmuş ve bildiri yapacaklarmış diğer kulüpler kabul etmeyince yapamadılar şimdi bu tarz bir plan yapıp onu uygulamaya koymuşlar gibi.Talimat gitmiş belli
Ligten düşeceği bariz, en azından şunu yap da hem biz seni rahatlatalım hem de sen bizim elimizi güçlendir denmiş gibi duruyor
Talimatı verenin yeni tff başkanı bile hazırdır
Konyayı yemek isteseler kollarında konyanın kıymalı pidesinin yagı akarken şapır şupur yerler.konya'ya operasyon çekiyorlar
bilinsin ki
yedirmeyiz
konya ağır taştır büyük lokmadır boğazda kalırKonyayı yemek isteseler kollarında konyanın kıymalı pidesinin yagı akarken şapır şupur yerler.
@Furkan KorkmazKonyayı yemek isteseler kollarında konyanın kıymalı pidesinin yagı akarken şapır şupur yerler.
Kiymali pidenin diyarı konyanın dusmesini istemem ama yemek isteseler yerler.konya ağır taştır büyük lokmadır boğazda kalır
kimsenin de gücü yetmez konyayı düşürmeye