- 26 Ocak 2021
- 40.979
- 40.235
- 3.078
Kiymali pidenin diyarı konyanın dusmesini istememkonya ağır taştır büyük lokmadır boğazda kalır
kimsenin de gücü yetmez konyayı düşürmeye
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kiymali pidenin diyarı konyanın dusmesini istememkonya ağır taştır büyük lokmadır boğazda kalır
kimsenin de gücü yetmez konyayı düşürmeye
Kiymali pidenin diyarı konyanın dusmesini istemem
O nasıl bir kombinasyon ula motzetli ekmek ustune tavuk doner severmisin
ankaragücü atkımı taktım meyhaneye gidiyorumKiymali pidenin diyarı konyanın dusmesini istemem ama yemek isteseler yerler.
Ankaragücü ne alaka sayin kayalarankaragücü atkımı taktım meyhaneye gidiyorum
gururluyuz
güçlüyüz
ankaragüçlüyüz
hayat düsturumuz ezilenin, hor görülenin, yalnız kalanındaAnkaragücü ne alaka sayin kayalar
Neden yanımda olmadın o zaman?hayat düsturumuz ezilenin, hor görülenin, yalnız kalanında
yanında olmaktır
şanlı ankaragücü'nü bu zor zamanlarda yalnız bırakmayacağız
konya küme düşerse foruma benden kıymalı pide
üzgünümNeden yanımda olmadın o zaman?
Küme düşürülmesi gereken bir kulübe hic bir sey olmadı bile ne hor gorulmesi ulahayat düsturumuz ezilenin, hor görülenin, yalnız kalanında
yanında olmaktır
şanlı ankaragücü'nü bu zor zamanlarda yalnız bırakmayacağız

konya küme düşerse foruma benden kıymalı pide
Küme düşürülmesi gereken bir kulübe hic bir sey olmadı bile ne hor gorulmesi ula
Canin sağolsunüzgünüm![]()
sanki bir halkın özgürlük umutları
Deplasmanlarina gittigimizde topcularımıza madde atacagi kesin bu kulubu o zamanda savunacakmısın heamevzuatta bile öyle bir madde yok
siz sadece kendiniz çalıp oynamak istediğiniz için
onu asalım bunu keselim yok öyle bir şey
bugüne kadar böyle şey yaşandı mı hatırlamıyorumDeplasmanlarina gittigimizde topcularımıza madde atacagi kesin bu kulubu o zamanda savunacakmısın hea
Önce maçının konusu var mı diye bakıp daha sonra da bu konuya geldin sen kanks yavbjk macini izleyecek miyiz
izlerim biraz ama Alanya çok kötü takım jimnastik kulübü kazanır gibi Alanya gol yiyene kadar takipteyimbjk macini izleyecek miyiz