- 6 Eylül 2014
- 93.167
- 64.117
- 4.488
Biz bir b.k oynamadiktüm gücünü bize harcadi hurmali karagümrük.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz bir b.k oynamadiktüm gücünü bize harcadi hurmali karagümrük.
Antep'in deplasmanda 3 attığı takıma g.t zoruyla yendik
Belki antepp maçı olabilir. Dahada yok gibiİcardi 2 aydır sakat Ziyech bi var bi yok Tete gol kaçırmada rekor kırıyor takımda orta saha yok 10 numara kerem sol bek Angelino ve Kazımcan yerine Barış oynuyor hiçbir şey doğru degil
Sene başından beri ligde iyi oynadığımız maç sayısı sınırlı Ankaragücü ve Alanyaspor başka var mı hatırlamıyorum.
Istatistiklere baktigimiz zaman Fener'in kötü oynayarak kazandigi mac sayisi daha fazla.İcardi 2 aydır sakat Ziyech bi var bi yok Tete gol kaçırmada rekor kırıyor takımda orta saha yok 10 numara kerem sol bek Angelino ve Kazımcan yerine Barış oynuyor hiçbir şey doğru degil
Sene başından beri ligde iyi oynadığımız maç sayısı sınırlı Ankaragücü ve Alanyaspor başka var mı hatırlamıyorum.
Antep maçında ustunduk bayaIstatistiklere baktigimiz zaman Fener'in kötü oynayarak kazandigi mac sayisi daha fazla.
Skoru gözardi edersek istatistik olarak üstün olmadigimiz maclar:
Kayseri 1
Gaziantep 3
Samsun 3
Antalya 3
Kasimpasa 3
Skoru gözardi edersek Fener'in istatistik olarak üstün olmadigi maclar:
Ankaragücü 3
Antalya 3
Trabzon 0
Karagümrük 3
Sivas 3
Kayseri 3
Belki antepp maçı olabilir. Dahada yok gibi
İcardiyi sakat sakat oynatana sormak lazım yarin bakambu oynamali
İnşallah bu sefer doğru transferler yapılır. Atletik driplingci oyuncular lazimGeçen sene eksik sadece sol bek vardı bu sene sol bek, 8 numara, 10 numara, sağ kanat mevcut durumda geçen senenin gerisindeyiz devre arası toparlamak lazım.
stoperde sanchez yoksa nelsson veya kaan oynuyorGeçen sene eksik sadece sol bek vardı bu sene sol bek, 8 numara, 10 numara, sağ kanat mevcut durumda geçen senenin gerisindeyiz devre arası toparlamak lazım.
Konya bu mactan sonra deplasmanda bizimle, fenerle ve son olarak Istanbulspor'la oynayacak. Istanbul'dan ayrilmadan bir yerde kamp yaparlar herhalde.Cicaldau bildiğin Konyaspor'un maestrosu olmuş Hakan hoca geldiğinden beri.Maç içinde 10 Numara'ya atıldığı zamanlar iyi yere koşu atıyo..
Seni bi tık üzülmüş gördümGol Konyaspor attı 2-0..
Ne üzülmesiSeni bi tık üzülmüş gördüm
YavNe üzülmesiAbin parayı buluyo
![]()
AbimmiNe üzülmesiAbin parayı buluyo
![]()