Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arda niye pancar gibi kizarmis yav solaryumu fazla mi kacirdi acaba
kariyerinin belki de en rahat macini yönetmsitir zaten

33 yaşında ilk hattrick Beşiktaş'a karşı

Acayip balli bir sezon geciriyorlar. Her mac en az 5 yemeleri lazim.Ama mert ama direkler yada rakiplerin malliklarindan 3 de felan bitiyo maclar neyse beter ol tjk

Puhahahaha 3 olmuş çıkarması güç olarak bitmiş.

Kartal yenildi ama ezildi, kasımpaşayla başa baş oynadı. Tebrikler.

Hatay son macta Besiktas'i adam yerine koymamis belli ki.

Beter olun fener yalamaları.
Bir tek onuru yuhlayan bjk taraftarı siz adammısınız lan.
Onurun yerinde olacağim beni hemen çıkart deyip defolup giderim ama işte o sözleşme sartlarindan dolayı bunu göze almıyorlar.mecbur katlaniyorsun böyle beş para etmez taraftarlara.

Yuhlayacaksan tüm takımı yuhlarsin adam gibi tepkini koyarsın..

da costa’ya 13m işler

Yav bugün küçük takım mejekenin maçı varmış niye söylemiyorsunuz. Eğlenceyi kaçırdık

Yedek kulübesi olmayan Kasimpasa'dan 3 gol yiyeceklerini kendilerini bile tahmin etmemistir. 41 dakika boyunca gol olmamasi takimlarin beceriksizligi ayrica.
Kasımpaşa aşırı ters takım sürekli fenere yattıklarından akılda öyle kalıyor ama beşiktaş'a inanılmaz ters geliyorlardı çok şaşırmadım. Maçın hakkı daha fazlaydı ama olmadı Kasımpaşa 5-6 yapardı.

Kasımpaşa aşırı ters takım sürekli fenere yattıklarından akılda öyle kalıyor ama beşiktaş'a inanılmaz ters geliyorlardı çok şaşırmadım. Maçın hakkı daha fazlaydı ama olmadı Kasımpaşa 5-6 yapardı.
Ertac
Rosier Tayyip Colley Masuaku
Amir Fernandes
Rashica Bakasetas Rebic
Semih

Besiktas'in yönetimi en fazla bunu yapabilir gibi duruyor. Kasimpasa gibi takimlar ters gelmeye devam eder. Alanya bugün Antalya deplasmaninda atamadigi golleri Besiktas'a haftalar öncesinde atmisti. Besiktas cok kötü durumda.​

Alanya taş gibi takım olmuş Fatih Tekke'yi tebrik etmek lazım Yusuf Özdemir'i sol bekten sol kanada Oğuz Aydın'ı sol kanattan sağa attı kaç haftadır iyi futbol oynuyorlar düşer denilen takımı tamamen toparladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt