- 27 Ocak 2010
- 138.967
- 105.192
- 5.648
ads abv
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2-1 oldu baronlarin yüzü gülüyor
2-0'dan 2-2 tezgahiYine ne yaziyosun olm dede korkut
2-0'dan 2-2 tezgah
Bizim maçtan önce bir Mendy kırmızı kartı bir de Visca adele çekmesi enfes olurdu.Ugurcan
Larsen Rayyan Benkovic Eren
Mendy Berat
Visca Bardhi Fountas
Enis
@Umut Işık Sabah bir uyandim, Onuachu milli takima gitmis. Bakasetas da Besiktas'a gidiyormus. Trabzon'u 9 gün sonra yenmekten baska caremiz yok.
Sivas'ta tribünler bostu. Deplasman maclarimizdaki tribün doluluk oraniyla galibiyet ihtimalimiz arasinda bir baglanti görmüyorumTs maçına baktım da sağ bekleri en zayıf noktaları savunma anlamında.Bu arada Benkovic sürekli kendini yere atıp faul almaya çalışıyo.Uğurcan'ı da toplamış buldum biraz.Maç aslında biraz tatsızdı taraftar az olduğundan bizim maçta taraftarları çok olacaktır bu da maçı daha çok zorlaştıracaktır..
Ts maçının havası farklı olur bence reis..Sivas'ta tribünler bostu. Deplasman maclarimizdaki tribün doluluk oraniyla galibiyet ihtimalimiz arasinda bir baglanti görmüyorum
yarinki istanbulspor - konyaspor macinin bundan haberi var mihatay - pendik dev derbi
11leryarinki istanbulspor - konyaspor macinin bundan haberi var mi