Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En azından bu şerefsiz başkanın takımı puan kaybetmiş bugün.

Bugün Trabzon'daki havayı beğenmedim Samsunspor kazanabilir bence yav :D
maxresdefault.jpg

Ugurcan
Larsen Rayyan Benkovic Eren
Mendy Berat
Visca Bardhi Fountas
Enis

@Umut Işık Sabah bir uyandim, Onuachu milli takima gitmis. Bakasetas da Besiktas'a gidiyormus. Trabzon'u 9 gün sonra yenmekten baska caremiz yok.​

Ugurcan
Larsen Rayyan Benkovic Eren
Mendy Berat
Visca Bardhi Fountas
Enis

@Umut Işık Sabah bir uyandim, Onuachu milli takima gitmis. Bakasetas da Besiktas'a gidiyormus. Trabzon'u 9 gün sonra yenmekten baska caremiz yok.​
Bizim maçtan önce bir Mendy kırmızı kartı bir de Visca adele çekmesi enfes olurdu.

Ts maçına baktım da sağ bekleri en zayıf noktaları savunma anlamında.Bu arada Benkovic sürekli kendini yere atıp faul almaya çalışıyo.Uğurcan'ı da toplamış buldum biraz.Maç aslında biraz tatsızdı taraftar az olduğundan bizim maçta taraftarları çok olacaktır bu da maçı daha çok zorlaştıracaktır..

Ts maçına baktım da sağ bekleri en zayıf noktaları savunma anlamında.Bu arada Benkovic sürekli kendini yere atıp faul almaya çalışıyo.Uğurcan'ı da toplamış buldum biraz.Maç aslında biraz tatsızdı taraftar az olduğundan bizim maçta taraftarları çok olacaktır bu da maçı daha çok zorlaştıracaktır..
Sivas'ta tribünler bostu. Deplasman maclarimizdaki tribün doluluk oraniyla galibiyet ihtimalimiz arasinda bir baglanti görmüyorum

lig demeye bin şahit istiyor ya - 2 haftadır skorlar - en düşük zeka seviyesindeki adamın bile anlayacağı türden işler yapılıyor.

arabistan olayları - BİZDEN ÖNCE OYNADIĞI MAÇLARDA ilk yarılar 5 6 gollü fener maçları ( bunun inanılmaz etkisi var bence - bizden sonrakilerde galibiyeti veriyorlardı - önce olunca her şekilde baskı olsun mantığı var) - üstüne bülent uygun + zorbay küçük dokunuşları ile başarıyla ite kaka senaryo gerçekleşti. Kusra bakmasın kimsede sonucun %30 luk kısmını Dayı ya yazarım. her şekilde o kolla yardım etti bu uğraşın sonuç getirmesine maalesef.

gözümün önünden gitmedi 1 gün boyunca adam geri pas yönünde giden top atıyor, bundan penaltı kazanıyorlar - çıldıracağım.

sahadan çekilen - küme düşecek olan istanbul DİŞLİ dediğimiz ADS'den puan çıkarıyor falan 5 yedikten sonra. komik olaylar işte.

göreceğiz ciddiye almadıkları ama sonra Uefa kupasından daha büyük kupa diye gösterdikleri maçlarda hakem makem olmayınca ne olacak.

Ankaragücü ve Hatay bugün kazanamazsa iki fenerli kovulur normal şartlarda.

hatay - pendik dev derbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt