Mehmet Mert
Parçalı Üye
- 15 Temmuz 2012
- 3.398
- 1.466
- 1.773
halil ile 10 kisi oynuyoruzHalil'in utanması gerek.Ne kadar forma şansı verdik hiçbirini iyi 1 şekilde kullanamadı.Gitmesi gerek..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
halil ile 10 kisi oynuyoruzHalil'in utanması gerek.Ne kadar forma şansı verdik hiçbirini iyi 1 şekilde kullanamadı.Gitmesi gerek..
Cafer her an ortaya cikabilirRashica attı
bunları izleyeceğinze survivor izleyin daha iyi neyse city maçı başlıyor
Eabi bek kovaliyo yaawwwwCafer her an ortaya cikabilir
4 yıllık sözleşmeyi silah zoruyla imzalamadı adam. Transferi yapanlar utansın utanacak biri gerekiyorsa.Halil'in utanması gerek.Ne kadar forma şansı verdik hiçbirini iyi 1 şekilde kullanamadı.Gitmesi gerek..
Halil bizim takımda 59 maçta oynamış ve bunların 43 tanesinde ilk 11 oynamış.Attığı gol sayısı 10 3 tane de asist yapmış..halil ile 10 kisi oynuyoruz
Kovalamiyor mu. Zaha 7 gol atmış bir sürü asistide yenmiş biri. Ha bencede istediğimiz seviyede değil.Eabi bek kovaliyo yaawwww
Zaha ziyeh ile cl alacagiz
altyapı iyi olsa nolacak eyüp bile şans bulamıyorFenerin de bjknin de altyapısı bizden kat be kat daha iyi. Biz de 3 senedir Ayhan'ın bebelerini bekliyoruz...
Şu an için yanlış 1 deneme gibi gözüküyo reis ama Lig için piyasası olan 1'i almalarına ben 1 laf demem..4 yıllık sözleşmeyi silah zoruyla imzalamadı adam. Transferi yapanlar utansın utanacak biri gerekiyorsa.
Hacı bunlar alt ligde nasıl şampiyon oluyorAltyapı konusu bambaşka bir mevzu torpille işleyen düzen yıkılmadıkça hiçbir şey olmaz yazın Hull City 10 dakikada maçı çevirdi o gün rezalet ortaya çıktı.
Muleka yeteneksizi 1000 dakikada 2 gol atmış. Semih 400 dakikada 5 tane yazdı.Şenol denen bunak şu semihi oynatmiyordu, canavar gibi topçu, transfer yapar, bir de bizim gençlere bak, hepsi tüy siklet
Sıfır beklentim olduğu için bedava bonservisini verip kurtulsak bile başarı sayarımŞu an için yanlış 1 deneme gibi gözüküyo reis ama Lig için piyasası olan 1'i almalarına ben 1 laf demem..