- 6 Eylül 2014
- 93.201
- 64.144
- 4.488
Semihin baldirlara baksana. Bizim alt yapıdaki topcuların baldirlara bakın birde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aynı anda 10 tane altyapı oyuncusunun olduğu takımı İngiltere 2. Lig takımda karşı oynadığı oyuna göre mi kıyaslıyoruz yav.Altyapı konusu bambaşka bir mevzu torpille işleyen düzen yıkılmadıkça hiçbir şey olmaz yazın Hull City 10 dakikada maçı çevirdi o gün rezalet ortaya çıktı.
Semihin baldirlara baksana. Bizim alt yapıdaki topcuların baldirlara bakın birde
Çelimsiz ve vitaminsiz, adeta 15 yaşında gibi duruyor 19-20 yaşındaki futbolcuların çoğu. Durum sadece bizim alt yapıya özel bir şey değil, Türkiye'deki genel tabloSemihin baldirlara baksana. Bizim alt yapıdaki topcuların baldirlara bakın birde
Üstad geçenki puan kaybini atlatamadim uludaga tatile geldim zaman gecmiyor diger türlü@Emre Zeytinli bile Jk maçı takip etmiyor yaw. Ne olmuş bu foruma
Cips var mı oradaÜstad geçenki puan kaybini atlatamadim uludaga tatile geldim zaman gecmiyor diger türlü
İyi yapmışsın. İyi tatillerÜstad geçenki puan kaybini atlatamadim uludaga tatile geldim zaman gecmiyor diger türlü
jk'da bi halt yok kasımpaşa rezil rüsva etti rize ve karagümrük kaleyi açarak oynadı kapanan takımlara ve kaliteli takımlara karşı bi hatl edemezlerbu bjkyi bizim yenme sansimiz sifir
okan zaten yetersiz bir isim bir de üstüne biraz direncli oynarlarsa o sahadan 0 puanla döneriz
Bakasetas sarı görürse camiamıza hayırlı olsun diyelim direk oradan bize geldiğini az çok anlayabiliriz.Ts'de Enis Destan ve Bakasetas sınırdaymış. Tsde Onuachu Afrika Kupasında, Umut Bozok sakat. Başka forvetleri yok. Yalnız bir yanım da Enis kart görürse Avcı 4-6-0'la çıkıp komple geride bekler o yüzden görmesin diyor.

Bize karşı oynayıp 5. Dkda kırmızı görmesiBakasetas sarı görürse camiamıza hayırlı olsun diyelim direk oradan bize geldiğini az çok anlayabiliriz.![]()
Bakasetas sarı görürse camiamıza hayırlı olsun diyelim direk oradan bize geldiğini az çok anlayabiliriz.![]()