Yener Bardan
Ulubatlı Souness
- 25 Mart 2010
- 34.162
- 9.239
- 2.018
O zamana kadar istifa eder, daha bir işi kalmadı.Tek arzum sahamizda Bülent uygunu birisi inip kafayı yapıştırmalı.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zamana kadar istifa eder, daha bir işi kalmadı.Tek arzum sahamizda Bülent uygunu birisi inip kafayı yapıştırmalı.
Fenere maç satacak dahaO zamana kadar istifa eder, daha bir işi kalmadı.
SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dimatta kırmızı
O pozisyonda fofa verkac 2ye 1 le giriyor ama içeriye bizde 2 ye 1 diye birsey yok.Şu Sivaspor'un defansını 45-85 dakikalar arası 1 kez zorlayamadık ya gerçekten sinir olmamak elde değil kalelerinde kova kaleci var Fofana gibi oyun zekası düşük ama hızlı kanat oyuncusu bile asist yapabiliyor bizdekilerin kanattan top sürmeye mecali yok.
Set futbolu filan hikaye benim futbol tarzım Klopp hocamızın oynattığı gibi hız-hız-hız direk futbol ona göre transfer yapalım.O pozisyonda fofa verkac 2ye 1 le giriyor ama içeriye bizde 2 ye 1 diye birsey yok.
Klopp da set oynuyor yav set oynamıyor degil ki zaten luton town a karsi set oynamak zorunda yarın bizim kayseriye oldugu gibi set olmadan olmaz. Gecen sene kadikoyde ki ancak bir maç planı olurdu bizim bu 2 ye 1 leri dar alanda pasları yapmamız lazim artik.Set futbolu filan hikaye benim futbol tarzım Klopp hocamızın oynattığı gibi hız-hız-hız direk futbol ona göre transfer yapalım.
Geçen sene Kadıköy'de Kerem-Barış-Rashica kanatlarıyla aldığım keyfi bu sezon hiçbir maç alamadık arkalarında Oliveira'da müthiş yönetmişti yine efkarlandım.
Rakip kapandıktan sonra hızdan faydalanamazsın illa ki açmak için sete yerleşeceksin ama skoru aldıktan sonrada direk rakibin arkası açılınca patlayıcılık ortaya çıkıyor.Klopp da set oynuyor yav set oynamıyor degil ki zaten luton town a karsi set oynamak zorunda yarın bizim kayseriye oldugu gibi set olmadan olmaz. Gecen sene kadikoyde ki ancak bir maç planı olurdu bizim bu 2 ye 1 leri dar alanda pasları yapmamız lazim artik.
Basak toparlamis gibi. Ilk besi zorlarlar mi?Bakın bu sene 4 takım düşecek geçen sene Ümraniyespor'un düşeceği zaten belliydi sadece 1 takım için mücadele vardı. Fakat bu sene bakınca İstanbulspor hariç 3 takım daha düşecek. Pendikspor Thiam, Umut, Ndiaye'yi transfer ediyor güçleniyorlar alt taraf dahada karışacak.
Adana Demirspor'a kadar olan her takım potansiyel düşme adayıdır. Rizespor kurtardı, Antalyaspor kurtarır, Başakşehir kurtarır ama Adana Demirspor için aynısını söyleyemiyorum çok zayıfladılar şu maçı kesin kazanır diyebileceğimiz İstanbulspor'a bile 2-0'dan maç verdiler.
Düşme potasının böyle olması bize yarar fenere karşı açık oynayan takımlar bile bize karşı oynadıkları gibi Çanakkale geçilmezi oynamaya başlayacaklar. Antep yeterli olmayan kadrosuyla bile rahatlıkla puan alabilecek futbolu oynadı.
İşi sıkı tutarsak yolun sonu şampiyon olacaktır ama Trabzonspor bu kadar zayıfken en azından 2 hamle yapıp orada 3 puan alırsak Trabzonspor'un eksikler dönüp transfer yaptıklarında içeride feneri yenebilecek seviyede olacaklar. Sivas + Trabzon deplasmanı 4 puan şampiyon yapar demiştim oradan alınabilecek 3 puan çok anlam ifade ediyor.
![]()
Olabilir Souza'yı da almışlardı orta sahaya direnç katar 1-2 hamle daha yaparlarsa rahatlıkla Rize'yi geçerler.Basak toparlamis gibi. Ilk besi zorlarlar mi?
Berkay reklami yapildigi kadar top oynasa rahatlikla jimnastikcileri de gecerler.Olabilir Souza'yı da almışlardı orta sahaya direnç katar 1-2 hamle daha yaparlarsa rahatlıkla Rize'yi geçerler.