Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pendik'e bir stoper bir de 6 no lazım hatta lazım olan 6 no zamanında Giresun'da da oynayan Campuzano,Boca'da hala kiralarsın yada bonservisini alırsın rahat herhalde.

Erencan için zamana ihtiyaç var bugün bile kaç tane topu ezdi bende geniş rotasyonda görmek istiyorum ama halen %100 olmak için zamana ihtiyacı var şu an Halil'in gerisinde gözüküyor.

Bizdeki Baran daha iyi olabilir o çocuğun üstüne düşmek lazım.

En azindan bunlar icin ayri konu acilmamasi gerektigi anlasilmis. Buna da sukur.

Midtsjö’yü Pendik’e verip, Dubois’yı Başak’a verip, Sergio, Dombele ve Angelino ile kadro yaptık. Bunu akıl edenlerden korkmuyor değilim. Berbat kadro planlaması yapılıyor. İyi transfer yapabileceğimize inanmıyorum artık.

Memiktaslilarin aglamasida artık hoşuma gitmiyor. Umrumda bile değiller. Cidden Anadolu kulüplerinin bir tık üstü işte. Fener şampiyon olamiyo ama yinede bunlardan büyük kulüp yani. Ha ikisinden de nefret ediyorum o ayrı. Ama Beşiktaş küçüklüğü ayrı bir küçüklük.

Alt lig seviyesindeki defans hattının beşiktaş defans hattına göre kıyaslayınca kurduğu üstünlüğe bak. :asd:

gnrlb5p.png

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt