Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gün boyu boş vakit bile bulamadım maçları bile takip edemedim ama sonuçlara bakarsak Pendikspor'un çıkışı şaşırtmıyor Kasımpaşa potaya girdi.

Samsunspor - Kayserispor'da çok kritik maç Kayseri'nin -3 puan düşürüldü muhtemelen Samsun yenerse Kayseri'de potanın ta kendisi olur.
Ankaragücü bir sonraki maci Fener'le oynayacak. Karagümrük macindan 3 puan almamasi iyi olur.

Gaziantep bir sonraki maci bizimle oynayacak. Konya macindan 3 puan almasi iyi olur.

Antalya'nin Sivas'i yenmesi her zaman iyidir.

Samsun, bitik Kayseri'yi yenmeli.

Ankaragücü bir sonraki maci Fener'le oynayacak. Karagümrük macindan 3 puan almamasi iyi olur.

Gaziantep bir sonraki maci bizimle oynayacak. Konya macindan 3 puan almasi iyi olur.

Antalya'nin Sivas'i yenmesi her zaman iyidir.

Samsun, bitik Kayseri'yi yenmeli.
Samsun yener, Antalya yener, Gaziantep Konya ile berabere kalır, Karagümrük maçı zor her sonuç çıkabilir.

Pendikspor'un alttan kazanarak gelmesi bizim şampiyonluk şansımızı arttırdı, neresinden bakarsanız bakın 19. sıradan 8. sıraya kadar herkes potada. Bu da yatma kalkma işlerini rafa kaldıracaktır.

Antep Kenya macindayiz.

Antebin galip gelmesini isteriz haftaya bizle oynayacaklar uzaklassinlar biraz yangından

Fakat oyle bi hale getirdiler ki alt tarafi herkes got kurtarma pesinde, beraberlik ihtimali de var bu maçın.

Antep Kenya macindayiz.

Antebin galip gelmesini isteriz haftaya bizle oynayacaklar uzaklassinlar biraz yangından

Fakat oyle bi hale getirdiler ki alt tarafi herkes got kurtarma pesinde, beraberlik ihtimali de var bu maçın.
Herhangi bir puan kaybinda Konyaspor :

1706095299729.webp

1/2 deneyelim mi bu maca rengim
bilmiyorum ya Konyasporun kadro cok kotu yeni oyuncular aldilar ama bu maca sadece 2si yetisti o yuzden pek guvenemiyorum Konyaspor'a , bence antep favori ama onlarda da maxim ve dragus yok o yuzden tahmin edilmesi zor bir mac bence

Antep'de Draguş cezalı Gradel Afrika kupasında Maxim yok tam berabere bitecek bir maç olur duran toptan golü atan kazanır.

son maç konya ile şampiyonluk maçına çıkabiliriz. Konya yavaştan alıp başını gitsede küme düşme korkusu yaşamasa bari ya

son maç konya ile şampiyonluk maçına çıkabiliriz. Konya yavaştan alıp başını gitsede küme düşme korkusu yaşamasa bari ya
Son maça kalmaz içeride feneri yenersek o iş biter tıpkı 2018/19 sezonunda Başakşehir'le kapıştığımız sene gibi sondan 1 önceki hafta en kötü ihtimal kazanırsak ikili averajı alıp şampiyon oluruz.

Açıkçası geçen seneye benzer olacaktır 3-4 hafta kala lig biter fenerin maçları bize göre daha zor bir noktada patlayınca psikolojik olarak dağılacaklar geçen seneki gibi tutunma ihtimalleri pek yok.

Gümrük 5 italyan ile çıkmış. Daha önce aynı ülkeden 5 ilk 11 yabancı ile çıkan oldumu bilmiyorum? 1 italyanda sakat. Toplamda 6 italyan var.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gaziantep bu maci su kadroyla kaybetmezse Sumudica'ya bir "helal olsun" derim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt