Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı fikirdeyim kanks.En azından bugün Samsunspor kazanamaz..İstanbulspor yine 5'li defans çıkıyor Samsunspor maçında sürpriz yapabilirler.
Antalyaspor Kayseri'yi yenerse 4. sıraya yükseliyor Sergen fazlasıyla motive edecektir.
İstanbulspor son 3 maçtır fena iyi oynuyor Ndao ve Ethemi ararlar mı bilmiyorum ama her takıma çelme takabilirler.Aynı fikirdeyim kanks.En azından bugün Samsunspor kazanamaz..
süper lig gurmesisinİstanbulspor bize karşı çok zorladı, cortlamaları sürpriz olmaz.
Dürümün yanında mı kanks yavsamsong sos veriyor
Dürümün yanında mı kanks yav![]()
Adam Buksa mı veya başka 1 oyuncu mu bilmiyom bize yedek olarak uzun boylu 1 forvet oyuncusu gerekiyo bence de kanks.Şu biraz abartılı olacak ama Onuachu takımın gole sıkıştığı anda kornerlerde frikiklerde gol veya 1 şekilde gole katkı sağlıyo. O boyda 1 oyuncu değilde 1.88-1.92 arası 1 yedek forvet alıp kapanan takımlara karşı son 20-30 Dk skora göre oyuna almalıyız bence de.Uefa Avrupa Ligi'nde rakibimiz olan Sparta Prag'ın yedek forveti Victor Olatunji'yi de şimdilik böyle kullanıyolar.İlk 11 içinse hazırlıyolardı.Bizim maçta 1 sıkıntı gösterebilir dikkat etmeliyiz bence kanks..Adam buksa tam ihtiyacımız olan yedek striker
Adam Buksa mı veya başka 1 oyuncu mu bilmiyom bize yedek olarak uzun boylu 1 forvet oyuncusu gerekiyo bence de kanks.Şu biraz abartılı olacak ama Onuachu takımın gole sıkıştıüı anda kornerlerde frikiklerde gol veya 1 şekilde gole katkı sağlıyboyda 1 oyuncu değilde 1.88-1.92 arası 1 yedek forvet alıp kapanan takımlara karşı son 20-30 Dk skora göre oyuna almalıyız bence de.Uefa Avrupa Ligi'nde rakibimiz olan Sparta Prag'ın yedek forveti Victor Olatunji'yi de şimdilik böyle kullanıyolar.İlk 11 içinse hazırlıyolardı.Bizim maçta 1 sıkıntı gösterebilir dikkat etmeliyiz bence kanks..
Bu tarz yedek 1 forvete 2 milyon euro bonservis verilir piyasada rahatlıkla bulunur..
Ercan kara severmisinBu tarz yedek 1 forvete 2 milyon euro bonservis verilir piyasada rahatlıkla bulunur..
Konusuna da yazmıştım kanks.Amerika'da Orlando City'de oynarken 1 maçta oyuna girip golünü atmıştı.Ve benim kuponumu getirmişti bundan dolayı severim sadece ben kanks yavErcan kara severmisin