Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
442.jpeg

şuna baksanıza yani 3il 10uncu arası form tutan takım avrupa bileti alır

7 ile 16 arası pta üstünde 8 puanlık bant var.

hiç birşey nerdeyse

Adanademirspor çer çöp ne kadar adam var doldurmuş takıma en iyileri kalecisi

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son 15 lig maçında 1 tane galibiyetleri var. Ama halen 9. sıradalar.
7 puan var düşme hattıyla aralarında.

garip 1 puantaj yaptılar, çoğu ligde bu oluyor şuan. 1 galibiyetle 5 sıra yükselip, 1 mağlubiyetle 4 sıra düşebiliyor takımlar.

ulen balotelli 2 adım geride olsan çok güzel son 4 dk olacak he

Küme düşme hattındaki takımların kalan maçları hatta İstanbulspor ile oynayacak takımları yeşil, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir maçlarını sarı, Galatasaray ve fenerbahçe maçı olanları kırmızıyla işaretledim.

khg2wi3.jpg

Küme düşme hattındaki takımların kalan maçları hatta İstanbulspor ile oynayacak takımları yeşil, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir maçlarını sarı, Galatasaray ve fenerbahçe maçı olanları kırmızıyla işaretledim.

khg2wi3.jpg
bizim Karagümrük maçı çok kritik olacak - belki şampiyonluğu ilan edeceğimz maç bile olabilir.

pendik maçında CANLI yazısı yok

Karagümrük kazandı ve küme düşme hattı 27 puana dayandı.

Yarın Konyaspor final gibi bir maça çıkakacak Ankaragücü maçını kazanırlarsa önemli bir galibiyet ama kaybederse büyük maçlarda ekstra puan çıkaramazlarsa çok net 36'ncı hafta düşerler.

Antep kazanmalı hatta düşme potasını dahada yukarı taşımalılar Galatasaray ve fener maçlarını bitirdiler şu an oldukları konum iyi ne kadar yükselirse o kadar işimize gelir tamamen ortalığı karıştırsınlar.
Bunu düşündüm de Ankara maçımızı düşünüp vazgeçtim. Ankara biraz rahatlasın

Sivasspor - Rizespor(Rizespor kazanmalı)
Konyaspor - Ankaragücü(Ankaragücü yenilmemeli ki Konyaspor'un fener iç saha maçı kritik hale gelsin)
İstanbulspor - Gaziantep(Antep kazanmalı)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt