Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
7 puan var düşme hattıyla aralarında.Son 15 lig maçında 1 tane galibiyetleri var. Ama halen 9. sıradalar.
millet sorar madem bu kadar vasatlar niye bu kadar takım var diye ...muhteşemlig
![]()
bizim Karagümrük maçı çok kritik olacak - belki şampiyonluğu ilan edeceğimz maç bile olabilir.Küme düşme hattındaki takımların kalan maçları hatta İstanbulspor ile oynayacak takımları yeşil, Beşiktaş, Trabzonspor, Başakşehir maçlarını sarı, Galatasaray ve fenerbahçe maçı olanları kırmızıyla işaretledim.
![]()
13.30 sivasspor - rizespor (el feneriko)
16.00 konyaspor - ankaragücü
16.00 istanbulspor - gaziantep
Antep kazanmalı hatta düşme potasını dahada yukarı taşımalılar Galatasaray ve fener maçlarını bitirdiler şu an oldukları konum iyi ne kadar yükselirse o kadar işimize gelir tamamen ortalığı karıştırsınlar.Rize ve ankara alsın. İst Antep çok önemli değil
Bunu düşündüm de Ankara maçımızı düşünüp vazgeçtim. Ankara biraz rahatlasınAntep kazanmalı hatta düşme potasını dahada yukarı taşımalılar Galatasaray ve fener maçlarını bitirdiler şu an oldukları konum iyi ne kadar yükselirse o kadar işimize gelir tamamen ortalığı karıştırsınlar.