Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iyi mi la bu herif
mükemmel ötesi - kayseri durduran tek adamdı valla sahada

edit: iş ciddileşmeden 4 5 sayfa yorum okuyabilirisn :D iğrenç ötesi bir adam - diğlerlerinden bir şey nalaşılmadı . Miçu ya da neydi adı - hareketli oynsa simanski kopyası

Bjk çok kötü oynadı. Hocalarında sorun var bence. Muci'yi değerlendirmek bu maçta doğru olur mu bilemedim çünkü mevkisinde oynamadı adamı sağ kanatta oynattılar ama bu maç özelinde Morutan'dan fazlası yok eksiği var. Asıl olay Musrati'de burada övenler varken de demiştim ağır bir oyuncu ve fizik olarak hiç hazır görünmedi daha da ağırlaşmış sakatlıklardan sonra sanki.

Astral seyahatten döndüm bilmek istediğiniz skorlar varsa sorabilirsiniz

Musrati bildiğin kazık, iyi girmiş bjkye ve geri dönüşüde olmaz yaşı 28 olmuş, Mucci ise bence yetenekli ama ham oyuncu, öyle büyük potansiyeli yok, bekleyecekler olsun diye, geçin o işi

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2 transfer görünce twitterda bizi şampiyonluktan etme hayal kuran zavallılar Kayseriden puan çıkarttığına şükretsin

Muci için bir şey demek erken mevkisin de falan oynamadığı için ama pas zamanları pek iyi değil gibi yani yaratıcı bir oyuncu değil de daha bitirici rolde bir adam. Musrati hazır mı değil yoksa sakatlıktan sonra daha mı ağırlaşmış bu önemli zaten biraz ağır biriydi eğer daha da ağırlaşmışsa Bjk çok sorun yaşar yani Amartey'den fazlasını veremez eğer daha da ağırlamışsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt