Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.057
- 25.379
- 3.183
Alpaslan ve Welinton stoper ikilisi mi
Ne bu Karadeniz fıkrası mi
Ne bu Karadeniz fıkrası mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
hiç de alakası yok. bize 3-30 paraya sezon sonuna kadar idare edecek bir sağ bek lazımdı. bu kontratı da aurier kabul etti. -son maçta sakatlanmamış olsa gayet doğru bir hamle diyebiliriz- bence.
neresi iyi yaw sakat olmasa bile iyi durumda değildihiç de alakası yok. bize 3-30 paraya sezon sonuna kadar idare edecek bir sağ bek lazımdı. bu kontratı da aurier kabul etti. -son maçta sakatlanmamış olsa gayet doğru bir hamle diyebiliriz- bence.
min 2.85 m eur garanti para bağlanmış yahu sami nasıl iyi?neresi iyi yaw sakat olmasa bile iyi durumda değildi
ts de menuier için ucuk rakamlar vermemiş
Profesyonel futbolcu Thomas Andre Meunier ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır.
Yapılan anlaşmaya göre futbolcuya;
2023-2024 futbol sezonu için 850.000.-EUR garanti ücret,
2024-2025 futbol sezonu için 1.500.000.-EUR garanti ücret ve 500.000.-EUR imza ücreti ödenecektir.
Menajerlik hizmet bedeli olarak, futbolcuya ödenecek brüt ücret tutarının %4'ü oranında ödeme yapılacaktır.
Kamuoyuna duyurulur.
Saygılarımızla.
turnuvadaki halini gördükten sonra şu moda girdim reis ikna edemezsin benimin 2.85 m eur garanti para bağlanmış yahu sami nasıl iyi?
3 maç sonra 3 ay sakatlanınca görürüm. adam kronik.
biz 10 maç idare etsin diye adam arıyorduk bariz belli işte. esas yaz tr döneminde çözeceğiz o bölgeyi.
haa bence benzer parayı dubois'i geri çağırmak için vermek daha mantıklıydı onu dersen katılırım ona.
turnuvadaki halini gördükten sonra şu moda girdim reis ikna edemezsin beni
Başakşehir ve Beşiktaş kazanıp küme düşme hattını dahada karıştırmalı fenerin hem Kayseri hem Konya ile maçı var bizim Konya ile son maç o zamana ligin kaderi belli olur.2 adet ehem arz eden match
Tam tersi ikiside kaybetmeli ikisininde fenerle maçı var daha zor duruma düşmeliler fenerden alınacak 1 puan inanılmaz önem arz etmeliKonya ve Kayseri puan almalı. Alt taraf cehennem ateşi gibi yanmalı.
Ben Hatay daha zor bir duruma girsin, Ayı Volkan maçı satmasın diye düşünmüştüm. Mantıklı.Tam tersi ikiside kaybetmeli ikisininde fenerle maçı var daha zor duruma düşmeliler fenerden alınacak 1 puan inanılmaz önem arz etmeli kazanırlarsa fener büyük maç kaybedilebilir havasına girerler ama ihtiyaçları artarsa o 1 puan için sonuna kadar ekstra oynarlar.
Haftaya Konya - Hatay maçı var işte o maçı Konyaspor kazansın beşiktaş maçında puan çıkaramasınlar Hatay'ı yenince 28'e yükselirler yine potada kalsınlar.Ben Hatay daha zor bir duruma girsin, Ayı Volkan maçı satmasın diye düşünmüştüm. Mantıklı.
Topun içinde chip hareket sensörleri falan olmadığı sürece bunu mabadlarına monte etsinler bu yarı otomatik ofsayt sistemi olmuyor ki bu bildiğin şeyimizin keyfine oyunun herhangi bir saniyesinde görüntü ile oluşturulan sanal bir şey oluyor.
Şampiyonlar liginde de daha yokmuş şu ana kadar sadece Katar'da ki Dünya Kupasında kullanılmış ama ilerleyen zamanda geleceği konuşuluyor.Topun içinde chip hareket sensörleri falan olmadığı sürece bunu mabadlarına monte etsinler bu yarı otomatik ofsayt sistemi olmuyor ki bu bildiğin şeyimizin keyfine oyunun herhangi bir saniyesinde görüntü ile oluşturulan sanal bir şey oluyor.
Tam bir sistem yoksa şova girmeye gerek yoktu ya. Daha gözünün önündeki 20 ekrandan var sistemini doğru kulanamayan herifler bunlar, alın milisaniyelerle yeni oyuncak size denilmiş.Şampiyonlar liginde de daha yokmuş şu ana kadar sadece Katar'da ki Dünya Kupasında kullanılmış ama ilerleyen zamanda geleceği konuşuluyor.
Ama yakın dönemde mutlak görmek lazım o milisaniyeler bile çok şey ifade ediyor katılıyorum.