Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk konya maçının bizi ilgilendiren güzel kısmı ligde son hafta karşılaşacağımız konya'da çok fazla gerilmeyecek olmamız. görünen konya bu işi son haftaya bırakmaz; daha öncesinden düşmeyi garantiler
o kadar değil 3 maçlık bi seri yapsa işin rengi epey değişir - fenere direnmek durumunda kalırlar.

Bjk konya maçının bizi ilgilendiren güzel kısmı ligde son hafta karşılaşacağımız konya'da çok fazla gerilmeyecek olmamız. görünen konya bu işi son haftaya bırakmaz; daha öncesinden düşmeyi garantiler
zaten o maç banko formalite olur yaw.

ha en kötü senaryo ile "gs kazanırsa şampiyon olur" matematiği ile gitse bile, yine kazanır.

aykut neydi ki yardımcısı nolsun hücum düşmanı herif

ikisi de sınırda. svensson adsde de sarı görmüş. ha haftaya istanbulla oynuyorlar sanmıyorum sarı göreceklerini
haa. adanada'ki sarısına bakmadım. sadece bjkye baktım.

-transfer olunca peki kart sıfırlanmıyor o zaman?-

kılıçsoy ve gedson olmasa süper olur bizim için yau.

Bu santos da tam portekizli aykut kocaman. Tamamen bir savunma hocası. Bizim için zor bir maç olacak
aslında anadolu takımları için mükemmel hoca olabilir konya'nın hoca değişmiş yeni gördüm aykut'un dandik yardımcısını yapmışlar Türk hocalarında geriden pasla çıkma hastalığı var portekizli hocalarda bu yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt