- 27 Ocak 2010
- 139.050
- 105.307
- 5.648
düşmesi gereken 18 takım var
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bugün 20 yarın 18 öbür sene 22 sonraki sene 19 falan.Konya hatayı yensin
Kayseri - ankara berabere kalsın
aşağı taraftan Alanya ve Samsun kurtulduğu sürece diğerleri umrumda değil - direkt yada dolaylı fenere çalışıyorlar nede olsa.
Bizim lig artık sabit 20 takım mı yoksa 18 e düşecek mi?
Bugün 20 yarın 18 öbür sene 22 sonraki sene 19 falan.
Olay tam olarak şöyle işliyor.
Oğlum ağlattın lan beni(Emre Tilev sesiyle)bugün doğma büyüme konyalıyım
Yav öyle olursa fenereyatansporlar düşme hatına girer falan yazık değil mi onlarasaçmalık 1 kural koy ve ona sadık kal.
ne yabancı sınırı - ne lig formatı ne bir şeyler ...lig boyunca BAY geçilen hafta falan olması tamamen saçmalık mesela. Çift sayı olması lazım takım sayısının.
ya 20 de sabit bırak -ya da 18 e düşür.
kaldı ki aşağıdaki rekabeti kızıştırma adına 3 takım banko düşsün . 4 üncü takımda 1.ligdeki playoffa girsin. az bir şey alt ligdeki takıma haksızlık ama daha zorlu olması her zaman daha iyi bana göre.
alt ligde de ilk 2 direkt - 3 4 5 6 ve 7 + üst ligin sondan 4üncüsü 6 takımlık kapışma olsun.
herkesin işine geliyor ama farkedebilene.Yav öyle olursa fenereyatansporlar düşme hatına girer falan yazık değil mi onlara
bana kalsa lig 16 takımlı olmalı 1 takım banko düşmeli. Kalan 2 takım da alttan gelenlerle play aut oynamalı.herkesin işine geliyor ama farkedebilene.
16 takım az yav - 18 bana göre optimal - 20 de gelire +2 paydaş çıkıyor.bana kalsa lig 16 takımlı olmalı 1 takım banko düşmeli. Kalan 2 takım da alttan gelenlerle play aut oynamalı.
Mevcut haliyle ise en az 2si düşüp kalan takımlar içinden de 12-18 arası 6 takım play out oynamalı. Heyecan isteyene heyecan aşağıda.
16 takım olup play-off olmalı. Playoffta para ödülleri olmalı. Puanlar bolunmemeli16 takım az yav - 18 bana göre optimal - 20 de gelire +2 paydaş çıkıyor.
dediğinede okeyim 1 banko düşsün 1 banko çıksın kalanlar playoff oynasın - oda güzel. AMA bunu denerler sonra şampionluk sıkıştığında o sezon uygularlar gene ... işlerine geldiği gibi yapıyorlar ya hep
Şampiyonlukta mı playoff olmalı ?16 takım olup play-off olmalı. Playoffta para ödülleri olmalı. Puanlar bolunmemeli
Evet herkesin rahatlığı olmamaliŞampiyonlukta mı playoff olmalı ?
yav PLayoffla şampiyonluk mu olur - ticarete dökülmüş işler. Türkiye ortamında saçmalıktan başka bir şey değil.Evet herkesin rahatlığı olmamali
Kim daha güçlü belli olur. Gerçek şampiyon belli olur. Ticaret oldu. Para kazanalım. Gereksiz takimlar var ligdeyav PLayoffla şampiyonluk mu olur - ticarete dökülmüş işler. Türkiye ortamında saçmalıktan başka bir şey değil.
kazandığın para para olsa eyvallah - bir halt değilki .Kim daha güçlü belli olur. Gerçek şampiyon belli olur. Ticaret oldu. Para kazanalım. Gereksiz takimlar var ligde