Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pendik hocayı niye yolladı ki. Adam o dandik kadroyla iyi top oynatıyordu

17:00 Adana Demirspor - Karagümrük
20:00 Antalyaspor - Gaziantep
20:00 Alanyaspor - Trabzonspor

Her ne kadar Trabzon‘un bjk ile ücüncülük yarisini kazanmasini istesem de bugün Alanya‘nin kazanmasi isimize gelir.

Adana vursun geçsin , şerefsiz hurma kümeye
Screenshot_2024-03-04-15-48-02-829.webp

Alanyaspor kazansa daha iyi olabilir hem 3'ncülük yarışında beşiktaş ile kafa kafaya devam ederler fark açılmaz hem de Alanyaspor biraz olsun rahatlar diye düşünüyorum 4 hafta sonra Alanya deplasmanımız var en azından düşme hattından 4-5 puan önde olmaları avantaj sağlayabilir.

Alanyaspor kazansa daha iyi olabilir hem 3'ncülük yarışında beşiktaş ile kafa kafaya devam ederler fark açılmaz hem de Alanyaspor biraz olsun rahatlar diye düşünüyorum 4 hafta sonra Alanya deplasmanımız var en azından düşme hattından 4-5 puan önde olmaları avantaj sağlayabilir.
onumuze geleni delecegiz Umutum , rakibin durumuna bakmaksizin.

Adana demir 10 haftadir 3 puan alamiyor

Ads Penaltıdan sapladı.

1-0 Balotelli

Gümrük haftaya Trabzon deplasmanında kazanamayacağını düşünürsek FB maçına potada çıkacaklar, Gümrük bence büyüklere çok ters gelebilecek bir takım bundan dolayı FB için o maç azap gibi geçebilir.

Alanya'nın bir an önce maç veya maçlar kazanıp rahatlaması lazım çünkü durduk yere Alanya deplasmanında sorun yaşamayalım, Trabzon'un kaçıncı olduğunun önemi yok FB maçında motive olması için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt